S.K.N.W.K. 3 houdt de blauw/zwarte eer hoog deze zaterdag

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 10 oktober 2020, moesten opnieuw alle drie onze seniorenteams een competitiewedstrijd afwerken. Het weer was een beetje als het resultaat. Belabberd 🙁  Alleen S.K.N.W.K. 3 wist de blauw/zwarte eer hoog te houden vanmiddag. S.K.N.W.K. 1 en 2 hadden zelfs geen (doel)punten.

S.K.N.W.K. 1 ging beschamend met 0-5 van het veld in de thuiswedstrijd tegen Brouwershaven 1. Voor S.K.N.W.K. 2 kan het ook wel eens en lang en moeizaam seizoen worden. Zij verloren in Oude Tonge op bezoek bij D.B.G.C. 3 met 6-0. Ook hier dus geen (doel)punten.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij wisten opnieuw te winnen. Deze keer de altijd lastige uitwedstrijd bij Colijnsplaatse Boys 3. Kristian Bouwman zette met zijn eerste competitietreffer S.K.N.W.K. 3 op voorsprong. De 0-1 was ook de ruststand. In de 2e helft wisten de blauw/zwarten zelfs uit te lopen naar 0-3. Dirk-Jan Hoek met zijn 3e seizoenstreffer zorgde voor de 0-2. Met dit doelpunt is hij ook gelijk leider op de topscorerslijst. En gelukkig waren er ook deze keer nog wat spelers van JO19-1 die na hun eigen wedstrijd nog meegingen met het 3e. Ruben van Dijke wist zelfs te scoren en zorgde voor de 0-3. Voor Ruben (normaal gesproken dus speler van JO19-1) zijn eerste treffer dit seizoen bij de senioren.

Dat het hierna nog spannend werd, lag vooral aan S.K.N.W.K. 3 zelf. Gelukkig bleef het bij 2-3 en gingen de punten mee over de Zeelandbrug.

Dirk-Jan Hoek scoorde vanmiddag één keer namens S.K.N.W.K. 3

Dirk-Jan is door zijn treffer van vandaag nu alleen topscorer. Machiel Schot (S.K.N.W.K. 1) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 2), beiden kwamen overigens niet in aktie wegens respectievelijk een schorsing en een blessure, staan samen met Nick Bouwman op een gedeelde 2e plaats met 2 doelpunten tot nu toe. Dit drietal wordt inmiddels gevolgd door een 11-tal spelers die allen 1x doel wisten te treffen dit seizoen Volgende week zaterdag, 17 oktober 2020, komt alleen S.K.N.W.K. 1 in aktie voor de competitie. S.K.N.W.K. 2 en 3 zijn een weekje vrij.

De topscorerlijst ziet er na de 4e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2020-2021