Tikkie Terug Deel 405 – 1-2-3+4 feestje ‘Op de camping’ (november 2005)

Logo Tikkie Terug

In deze Tikkie Terug Deel 405 gaan we maar liefst 15 jaar terug in de tijd. In die periode hadden we de zogenaamde 1-2-3+4 commissie. Zij organiseerden zo’n 2 keer paar seizoen een feestje voor S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en 4 (vandaar ook de 1-2-3+4 commissie). Deze feestjes waren meestal met een thema. We gaan terug naar november 2005 toen er een feestje met als thema ‘Op de camping’ werd georganiseerd.

Op de website stond het volgende artikel:

1-2-3+4-feest “op de camping” erg gezellig

Gisteren was er dus weer eens een feestje van de 1-2-3+3-commissie. De kantine was omgetoverd tot een heuse campingkantine. Zo’n 60 man (en vrouw) had de moeite genomen om lekker te komen kamperen. Het feestje begon al om 19.30 uur, maar zo rond 21.15 uur was iedereen aanwezig. Er werd gestart met een heuse bingo. Bingo-leider Michèl F. deed dit weer met verve, met prima assistentie van W. de Wouter. Er werd gestreden om diverse prachtige prijzen. Heerlijke toppertjes, flesjes bier en een hele grote fles Palm. Of het door de prijzen kwam, weten we niet, maar feit is dat iedereen wel heel serieus en aandachtig deelnam aan de Bingo. Toen er gestreden werd voor een volle kaart, bleek dat er slechts 5 balletjes overwaren……? Achteraf bleek dat menigeen al lang Bingo had, maar er toch niet helemaal met z’n gedachten bij was.

Hierna kon het feest echt losbarsten. Door een technisch mankement kon men helaas niet karaoken, maar dit mocht de pret absoluut niet drukken. Het werd een feestje waar de vonken vanaf spatten. Gezellige muziek zorgde voor een prima sfeer. Onder het genot van een hap(je) en een drank(je) en niet te vergeten sigaretje of sigaartje bleef het lang, heel lang, erg druk.

Toen iedereen uiteindelijk naar buiten was gewerkt, kon ook de 1-2-3+4-commissie naar huis. Al dan niet met een tussenstop.

Twee mensen wil de 1-2-3+4-commissie nog wel bedanken. Erik de B. voor het verzorgen van de pennen en Leon de B. voor zijn hulp achter de bar.

Misschien voor anderen ook een idee om te helpen, want omdat Michèl Flikweert en Martijn Neele na bijna 10 jaar lid te zijn geweest van de 1-2-3+4-commissie er mee ophouden, zijn we opzoek naar nieuwe enthousiaste mensen. Lijkt het je wat, neem dan even contact op met de andere leden van de 1-2-3+4-cie.

Bekijk binnenkort de foto’s van dit geweldige feestje in het fotoboek.

De Foto’s: