Ook in 2021 gaan we door met VrijMiVo bij S.K.N.W.K.

Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.

Met ingang van vrijdag 2 oktober 2020 zijn we bij S.K.N.W.K. begonnen met één keer in de twee weken extra training geven voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1. Echter deze VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal) is ook voor niet leden !! In de hoop dat ook zij komen ruiken/proeven van de sfeer binnen onze club en dan besluiten lid te worden !! Dus iedereen t/m JO15 is welkom op ‘Het Springer’. De training wordt gegeven tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. Afgelopen twee maanden (oktober en november) zijn er vijf edities geweest !! Na deze vijf edities zouden we evalueren of er voldoende animo is en hoe eventueel verder te gaan na de winterstop.

Een groepsfoto met alle aanwezigen tijdens de eerste editie van VrijMiVo

Met een gemiddelde van 23 aanwezige kinderen tijdens deze eerste vijf edities van VrijMiVo kunnen we zeker concluderen dat het met de animo wel goed zit. Daarom hebben Gerrit en Martijn besloten om dit fenomeen na de kerstvakantie te vervolgen. Verdere info en data volgen t.z.t. via deze website en onze diverse andere kanalen.

Aankomende maand, december, staan er voor de jeugd t/m JO17-1 op zaterdag 12 en 19 december onderlinge wedstrijden gepland op sportpark ‘Het Springer’. We hopen dat ze hier net zoveel plezier aan beleven als aan de VrijMiVo.