Tikkie Terug Deel 431 – Verzorger Jan de Jonge neemt afscheid (12 april 2003)

Logo Tikkie Terug

Van Jan de Jonge ontvingen we nog een aantal foto’s (waarvoor dank) voor Tikkie Terug. Dit wordt dan Deel 431. Jan schreef het volgende:

Hierbij stuur ik enkele foto’s van een belangrijke wedstrijd. S.K.N.W.K. kon namelijk kampioen worden. Dat werden ze ook op zaterdag 12 april 2003. In het thuisduel tegen Wolfaartsdijk 1 hadden ze voldoende aan een puntje. De wedstrijd eindigde zoals deze begon, namelijk 0-0. Als verzorger stopte ik toen bij de wedstrijden op de bank. Vanaf de zomer van 1989 tot het voorjaar 2003 liep ik met de waterzak en verzorgde ik geblesseerde spelers op het veld.

Na deze periode heb ik nog 7 jaar blessures behandeld. Spelers konden dan bij mij terecht aan huis voor een behandeling. Het was een mooie tijd.

Deze foto’s horen bij bovenstaande wedstrijd:

Als verzorger voor de dug-out met de wisselspelers en pupil van de week. Rechts naast de dug-out (in grijze trui) trainer/coach Cees Willemse.

Jan op de achtergrond toekijkend als verzorger. Voor hem zit onze huidige voorzitter Robbert v/d Zande. In de dug-out is Sytse Stins zichtbaar.

Jan na afloop van het duel met een bos bloemen.