Geslaagde oefenpot tussen S.K.N.W.K. JO19-1 en JO17-1

Vandaag speelden S.K.N.W.K. JO19-1 en JO17-1 een onderlinge wedstrijd. Voor S.K.N.W.K. JO19-1 was dat na maanden niets te hebben gedaan op zaterdag (ze trainen nog wel gewoon door de weeks) wel weer eens lekker om in aktie te komen. S.K.N.W.K. JO17-1 speelde afgelopen periode al meerdere keren onderlinge duels samen met JO15-1.

In de eerste helft bleken beide teams goed aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk ging JO19-1 met een 2-0 de korte rust in. In de 2e helft wist JO17-1 terug te komen tot 3-1 uit een terecht toegekende strafschop. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd toch ietwat geflatteerd in 8-2, omdat met name de laatste vijf minuten de score nog verder kon worden uitgebouwd door JO19-1.

Al met al een geslaagde wedstrijd en dit is zeker voor herhaling vatbaar !! Dank aan een iedere die zijn bijdrage heeft geleverd en aan het enthousiasme bij onze jeugdspelers van JO17-1 en JO19-1.

Bekijk meer foto’s van deze wedstrijd elders op de site in het Fotoboek.