IJsvereniging Nieuwerkerk: IJsbaan ook vandaag weer geopend vanaf 10:00 uur

Bron: www.ijsverenigingnieuwerkerk.nl

Zaterdag 13 februari  -De ijsbaan is om 10.00 uur weer open volgens de aangegeven bloktijden op de homepage. Door de corona-beperkingen is het minder gezellig op de ijsbaan dan andere jaren. We kunnen daar niet veel aan veranderen en vragen begrip voor de situatie. Op de homepage is dus het coronaprotocol geplaatst. Help ons en anderen svp door de regels te volgen.

Om misverstanden te voorkomen: het coronareglement is nu leidend ten opzichte van de normale regels en voorwaarden van de vereniging.

Vrijdag 12 februari  -Vandaag is de ijsbaan om 10.00 uur open gegaan volgens de aangegeven bloktijden op de homepage. Er zijn in totaal 732 bezoekers geteld, goed verdeeld over de vier blokken. Er is met veel enthousiasme geschaatst en er zijn geen problemen ontstaan. Een eerste dag is altijd spannend: hoe houdt het ijs zich bij de zware belasting van vele schaatsers. En het ijs ging in de loop van de dag inderdaad flink achteruit. Vanavond is de baan geschoven en zijn de scheuren uitgeborsteld en volgegoten. Fijn dat er vele handen uit de mouwen zijn gestoken; er is hard gewerkt om morgen weer een goede baan te hebben. De strenge vorst van komende nacht zal zo zeker veel effect hebben. Bedankt iedereen en nog op tijd thuis ook!