Als de velden het toelaten a.s. vrijdag, 19 februari 2021, 7e editie van VrijMiVo bij S.K.N.W.K.

Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.

Voor de winterstop (in de maanden oktober en november 2020) zijn we bij S.K.N.W.K. begonnen met één keer in de twee weken extra training geven voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1. Echter deze VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal) was ook voor niet leden !! In de hoop dat ook zij komen ruiken/proeven van de sfeer binnen onze club en dan besluiten lid te worden !! Dus iedereen t/m JO15 was welkom op ‘Het Springer’. De training werd gegeven tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. We hebben inmiddels dus vijf edities gehad. Met een gemiddelde van 23 aanwezige kinderen tijdens deze eerste vijf edities van VrijMiVo kunnen we zeker concluderen dat het met de animo wel goed zit. Daarom hebben Gerrit en Martijn besloten om dit fenomeen te gaan vervolgen.

Een groepsfoto met alle aanwezigen tijdens de eerste editie van VrijMiVo

Met ingang van vrijdag, 5 februari 2021, zijn we weer gestart met om de twee weken extra training. Tijdens deze editie waren er maar liefst 28 kinderen aanwezig. En deze week is er vakantie (en het schaatsen is helaas al weer voorbij), dus we zijn benieuwd hoeveel er deze keer zullen zijn (en of de velden het uiteraard toe zullen laten).

Hieronder de data van de komende edities:

  • Vrijdag 5 februari 2021
  • Vrijdag 19 februari 2021
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • Vrijdag 19 maart 2021

Geef als eerste een reactie op "Als de velden het toelaten a.s. vrijdag, 19 februari 2021, 7e editie van VrijMiVo bij S.K.N.W.K."

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.