Het hemd van het lijf….. korte interviews spelers 1e selectie (Remon de Jonge)

Hemd van het lijf...Hemd van het lijf...

Op initiatief van onze nieuwe trainer (per ingang van seizoen 2021-2022) Johnny van Dijke in samenwerking met elftalleider/bestuurslid technische zaken Peter v/d Cingel starten we met een nieuwe rubriek op de website. Korte interviews met spelers van de 1e selectie waarin ze o.a. hun eigen dreamteam mogen samenstellen.

Remon de Jonge

 

  1. Wat is jouw naam en hoe oud ben je ?

Remon de Jonge 31 Jaar, Geboren op 12 April 1989 te Westerschouwen.

 

  1. Wat is jouw favoriete positie in het veld ?

Centrale Verdediger Nr. 3

 

  1. Hoe lang speel jij al bij S.K.N.W.K ?

Dit zou mijn 6e seizoen worden bij S.K.N.W.K. In de jeugd heb ik tot en met de C1 gevoetbald bij DFS en nadat wij zijn verhuisd naar Zierikzee ben ik gaan voetballen bij v.v. Zierikzee wat nu MZC’11 is geworden door de fusie en heb hier in alle standaard elftallen mogen spelen.

 

  1. Hoe lang zit je op voetbal ?

Ik voetbal dus al enige tijd, ik ben begonnen met 5 jaar en speel nu al tot mijn 31e jaar dus dat komt nu neer dat ik al 26 Jaar actief ben op het voetbalveld

 

  1. Wat doe jij om fit te blijven tijdens de corona-crisis ?

Gelukkig beschik ik thuis over enkele fitnessapparaten en attributen en probeer ik 3x in de week te fitnessen en 2x in de week probeer ik minimaal een rondje te gaan hardlopen om een basis te houden totdat we weer het veld op mogen.

 

  1. Wie is jouw moeilijkste tegenstander geweest waar jij ooit tegen hebt gespeeld ?

Mijn moeilijkste tegenstander is denk tot op heden Marinus Baas geweest, die kerel was echt sterk aan de bal. Daarnaast Robert Padmos kan er ook wel aardig wat van. En bij MZC’11 was Ramon Janson ook niet te houden die was snel zowel met als zonder bal.

 

  1. Wie is jouw favoriete trainer geweest onder wie jij hebt mogen werken ?

Ja heb er wel 3 als ik er zo over nadenk en waar ik ook veel te danken aan heb met de speler die ik uiteindelijk ben geworden.

Zo heb ik veel geleerd onder Jan Heikamp en daarna Adriaan Nieuwenhuijse waren in mijn periode 2 belangrijke trainers voor mijn ontwikkeling. En ja de 3e trainer is mijn vader Walter de Jonge waar ik zowel in de jeugd als senioren veel successen/kampioenschappen mee heb behaald.

Als is je vader als trainer niet altijd zo makkelijk als de meeste mensen denken, want er wordt hierdoor ook vaak meer van je gevraagd zeker in de periodes als het minder gaat. Maar dat hoort er bij zou ik dan maar zeggen.

 

8. Wanneer jij jouw “dreamteam” zou mogen samenstellen, met spelers waarmee jij samen hebt gespeeld, hoe zou deze er dan uit zien?

Mijn dreamteam zou er als volgende uitzien we spelen uiteraard 1-4-3-3 of hoe we het tegenwoordig ook wel noemen 1-4-2-3-1.

Keeper: Ruud vd Linde

Rechtsback: Bjorn Boot

Rechtercentrale verdediger: Freek Torensma

Linkercentrale verdediger: Remon de Jonge, kan mezelf moeilijk wissel zetten 😉

Linksback: Stefan Vermeer (de zager)

Rechtermiddenvelder: Robert Uijl

Linkermiddenvelder: Martijn Van Grunsven

10: Remco van de Berge

Rechtsbuiten: Ingmar Quist

Linksbuiten: Ramon Janson

Spits: Robert Padmos

 

En dan zijn er nog wel een paar jongens die hierin thuis zouden moeten horen maar kan er helaas maar 11 opstellen. En de jonge jongens waar ik momenteel mee samenspeel die zouden ook nog wel eens wat plekken in dit dreamteam kunnen gaan veroveren want er zitten er een paar tussen!!

En ik hoop jullie mij zo weer een beetje verder hebben leren kennen en ik we gaan elkaar hopelijk snel weer zien op sportpark Het Springer!!!