S.K.N.W.K.-jeugd laat zich niet uit het veld slaan door gure weersomstandigheden op 2e paasdag

Vandaag, maandag 5 april 2021, was het 2e paasdag. Voor S.K.N.W.K. JO7-1 t/m JO13-1 waren er eerst nog onderlinge wedstrijden en daarna nog wat activiteiten rondom pasen. Ondanks de toch wel gure weersomstandigheden (met zelfs zo af en toe wat (natte) sneeuw) lieten de kinderen zich niet uit het veld slaan.

Om 11:00 uur begonnen JO7-1 en JO9-1 aan hun onderlinge wedstrijd. Op het veld ernaast was dit bij JO11-1 en JO13-1 ook het geval. Ondertussen werden er voor de allerkleinsten wat paaseieren verstopt rondom onze kantine. Die konden ze na hun wedstrijdje dan gaan zoeken. Ook mochten zij de paasaap (broertje van de paashaas) alvast wat warm schieten….

S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 gingen na hun onderlinge wedstrijd penalty’s schieten. Met elke gescoorde penalty konden ze schot verdienen waarmee ze mochten proberen de paasaap van zijn fiets te schieten. Dit viel trouwens nog niet mee.

Uiteindelijk gingen alle kinderen tegen half één met minimaal één ei weer huiswaarts. We kunnen als club weer terugkijken op een geslaagd evenement.

Dank aan de organisatie van deze dag, aan de enthousiaste jeugdtrainers, de eierverstoppers en uiteraard aan de Paasaap !!

Bekijk meer foto’s van vandaag elders op de site in de diverse Fotoboeken.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K.-jeugd laat zich niet uit het veld slaan door gure weersomstandigheden op 2e paasdag"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.