Tikkie Terug Deel 474 – Aap van de Week voor heel S.K.N.W.K. 4 (7 december 2008)

Logo Tikkie Terug
Tikkie Terug deel 474 gaat ruim 12 jaar terug in de tijd. Tijdens het seizoen 2008-2009 deed bij onze baggerschuit (de tegenhanger van het vlaggenschip), S.K.N.W.K. 4, het fenomeen ‘Aap van de Week’ zijn intrede. Er was een heuse wisseltrofee die wekelijks werd uitgedeeld binnen het team aan een speler met de meest memorabele actie. Op zaterdag 6 december 2008 speelde S.K.N.W.K. 4 de thuiswedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3. Het werd uiteindelijk een oor wassing van maar liefst 2-7 (doelpunten S.K.N.W.K. Michèl Flikweert en een Eigen doelpunt). Daarom stond de volgende dag het volgende op de website:

Aap van de Week voor heel S.K.N.W.K. 4

Sinds begin van dit jaar wordt bij ons 4e elftal na elke wedstrijd De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee toegekend door een ad-hoc commissie aan de speler van het vierde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.


Aap van de Week wisseltrofee

De Aap van dit weekend is gewonnen door het gehele team van S.K.N.W.K. 4. De redaktie kreeg onderstaande foto, met daarbij hetvolgende commentaar: “Omdat het complete team nog maar eens voor Sinterklaas speelde en kadootje na kadootje heeft uitgedeeld aan Z.S.C., hebben we
gezamenlijk besloten om de aap aan het hele vierde toe te kennen. En omdat ik geen zin had om 17 foto’s te maken, voeg ik hierbij een foto met aap bij van het hele team. (De scheidsrechter en de grensrechter willen nadrukkelijk vermelden dat zij niet in de malaise hebben gedeeld).

De trotse Aap van de Week: S.K.N.W.K. 4

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 474 – Aap van de Week voor heel S.K.N.W.K. 4 (7 december 2008)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.