Spelers seniorenteams S.K.N.W.K. vermaken zich weer opperbest met Voetvolley toernooitje ondanks regenachtige middag

Op 3 april j.l. speelden we met onze spelers van de diverse seniorenteams (1, 2, 3 en 40+) een voetvolley toernooitje op sportpark ‘Het Springer’. Dit bleek zo een groot succes dat dit vanmiddag nog eens werd gedaan. En met nu 12 aanwezige koppels kunnen we ook nu weer terug kijken op een hele leuke middag.

Helaas wilden de weergoden deze keer iets minder meewerken, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er werd fanatiek gespeeld en op sommige veldjes was het ook echt spannend met enkele schitterende punten. Er werden diverse potjes gespeeld tegen steeds een andere tegenstander. Na ruim twee uur spelen was er natuurlijk ook een winnaar.

De selectiespelers Remon de Jonge en René Verschoor (die vorige keer het toernooitje wisten te winnen) speelden in de finale tegen ploeggenoot Remco v/d Berge en Perry Snoep (die ondanks zijn jonge leeftijd toch al bij S.K.N.W.K. 40+ speelt). Laatste twee waren de sterksten en wisten dus deze 2e editie te winnen.

Voor hen een heuse hoofdprijs. Beiden ontvingen een grote fles bier (gesponsord door de organistoren Remon en Martijn).

Toen uiteindelijk het toernooitje was afgelopen en ‘de netten’ weer waren opgeruimd kwam het zonnetje door. Zodoende kon iedereen op de terugreis nog wat drogen van alle regen van deze middag. Dank aan Remon en Martijn voor het regelen en aan de heren van de onderhoudscommissie voor het maken van de veldjes met echte lijnen (i.p.v. pionnen de vorige keer).

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.