S.K.N.W.K. 2 en JO19-1 spelen met 1-1 gelijk in onderlinge wedstrijd

Een aantal weken gelden speelden S.K.N.W.K. 1 en JO19-1 een onderlinge wedstrijd. Toen bleek de eerste selectie duidelijk iets te sterk voor onze oudste jeugdteam. Vandaag stond er een onderlinge wedstrijd op het programma tussen S.K.N.W.K. 2 en JO19-1. Hierbij was er echt sprake van een wedstrijd. In de eerste minuten wist S.K.N.W.K. 2 de score te openen. Het was Joerie van Dijke die uit een corner met een goed gerichte kopbal onder het latje het 2e op voorsprong bracht.

Joerie van Dijke kopt hier de 1-0 tegen de touwen

Echter was de voorsprong van korte duur. Niet veel later kwam S.K.N.W.K. JO19-1 (voor dit duel gehuld in ons mooie reservetenue) langszij. Het was Max Jongebreur die met uit een vrije trap de score weer in evenwicht bracht, 1-1.

Max Jongebreur (paars/blauwe shirt) zorgde voor de gelijkmaker in dit oefenduel

Hierna ontspon zich een aardig duel met kansen aan beide kanten. JO19-1, die werden gecoacht door de trainer/coach van het volgend seizoen, Richard de Moedt, deed zeker niet onder voor het 2e team. Na twee keer 45 minuten, met slechts op het laatst nog een lekker regenbuitje vond scheidsrechter Walter van Kan het voldoende en floot voor einde wedstrijd.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Walter van Kan

Al met al een nuttige oefenpot, waarbij toch ook vandaag weer behoorlijk wat spelers in actie zijn geweest !! Bekijk meer foto’s van deze wedstrijd elders op de site in Het Fotoboek.