Publicatie klasse-indelingen Categorie B Veldvoetbal

Bron: www.knvb.nl

Op basis van alle teaminschrijvingen worden door de competitieleiders de klasse-indelingen voor categorie B gemaakt. Deze klasse-indelingen worden op vrijdag 2 juli gepubliceerd.

Wanneer de klasse-indelingen zijn gepubliceerd is het verzoek aan de wedstrijdsecretarissen om deze indelingen voor de teams van de eigen vereniging na te lopen en eventuele wijzigingen uiterlijk zondag 11 juli aan ons door te geven. Op deze manier kunnen we controleren of alle teams op het juiste niveau zijn ingedeeld.

Het is voor verenigingen belangrijk de indelingen nog één keer goed te controleren, zodat er op een later moment geen wijzigingen meer hoeven te worden doorgevoerd. Verzoeken voor wijzigingen worden na 12 juli ook niet meer in behandeling genomen.

Vullen teams in Sportlink

Voor de wedstrijdsecretaris is het al mogelijk om de lokale teams te vullen. Op 2 juli worden in Sportlink de bondsteams nog geleegd met spelers die bijvoorbeeld te oud zijn voor een leeftijdscategorie. Daarom is het advies om vanaf 3 juli te starten met het vullen van de bondsteams. Dit kan tot en met 12 juli.

Op 2 juli vind je op deze pagina de klasse-indelingen.