Succesvolle VrijMiVo krijgt volgend seizoen een vervolg !!

Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.Vrijmivo - vrijdagmiddagvoetbal bij S.K.N.W.K.

Afgelopen seizoen zijn we bij S.K.N.W.K. begonnen met één keer in de twee weken extra training geven voor onze jeugd, de zogenaamde VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal). Dit was voor al onze jeugdleden, maar voor niet leden !! We vonden het een goed en leuk idee om de jeugd in Nieuwerkerk een extra mogelijkheid te bieden om te sporten (zeker tijdens de coronacrisis). En natuurlijk zou het een mooie bijkomstigheid zijn als van de ‘niet leden’ uiteindelijk ook wat kinderen besluiten om lid te worden van S.K.N.W.K.

In totaal hebben de initiatiefnemers Gerrit van Loon en Martijn Neele 15 edities georganiseerd afgelopen seizoen. Met gemiddeld 25 kinderen per VrijMiVo kunnen we wel stellen dat er zeker voldoende animo voor was. En ook het plezier dat de kinderen beleefden, was tweewekelijks een geweldig zicht op sportpark ‘Het Springer’.

Gerrit en Martijn hebben inmiddels besloten ook tijdens het nieuwe seizoen de VrijMiVo op dezelfde manier als afgelopen seizoen te willen organiseren. Daar zijn we als club uiteraard heel blij mee !!

Dus ook tijdens het seizoen 2021-2022 kunnen onze jeugdleden en alle andere kinderen van Nieuwerkerk elke twee weken op vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 17:00 uur terecht op ‘Het Springer’ voor een extra uurtje voetbal !!