Tikkie Terug deel 517 – S.K.N.W.K. 3 krijgt nieuw tenue (13 september 2014)

Logo Tikkie Terug

Afgelopen weekend ontvingen zowel S.K.N.W.K. 2 als JO19-1 een nieuw tenue. Altijd mooi om te zien en als team ook altijd een gaaf idee dat je weer in een prachtig nieuw tenue mag geen voetballen. Voor deze Tikkie Terug (deel 517) gaan we 7 jaar terug in de tijd. Op zaterdag 13 september 2014 ontving S.K.N.W.K. 3 een nieuw tenue van toenmalig shirtsponsor Eetcafé ’t Centrum uit Zierikzee.

Op de website stond het volgende:

S.K.N.W.K. 3 in het nieuw door Eetcafé ‘t Centrum uit Zierikzee

Nu we in plaats van drie weer vier seniorenteams hebben, is S.K.N.W.K. 3 gisteren voorzien van een nieuw tenue Dit is gesponsord door Eetcafé ‘t Centum uit Zierikzee. Hiervoor uiteraard heel hartelijk dank !! Op onderstaande foto’s poseren de spelers in het nieuwe tenue. Ook eigenaar Emiel Huijer van Eetcafé ‘t Centum was aanwezig. Voor hem uiteraard ook de gebruikelijke bloemen. Overigens werd het eerste duel in dit nieuwe tenue met maar liefst 6-2 gewonnen van Duiveland 4 !!

SKNWK 13-9 002

SKNWK 13-9 008

De bedrukking op de shirt is gesponsord door yoursurprise.nl eveneens uit Zierikzee. Als dank daarvoor staat hun bedrijfsnaam op achterzijde van de nieuwe shirts. Uiteraard willen we ook hen hiervoor hartelijk danken !

SKNWK 13-9 015

De Foto’s (in groter formaat):