Ook S.K.N.W.K. doet mee met de spaaractie bij Albert Heijn

Sinds maandag 13 september 2021 is er bij Albert Heijn een spaaractie. Hiermee kun je je amateurclub sponsoren. Ook wij doen hier uiteraard aan mee !!

De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober en is volledig digitaal. Klanten kunnen dus als geregistreerd bonuskaarthouder sparen via de AH app. Ook klanten die hun boodschappen online bestellen kunnen meedoen. En elke euro aan deelnemende producten bij Albert Heijn to go telt ook mee!

Hoe werkt sparen in de AH app?

Klanten die een geregistreerde Bonuskaart hebben in de AH app sparen vaak automatisch mee voor digitale spaaracties. Bij Voetbalpassie is dat net even anders: klanten moeten zich in de AH app eerst aanmelden voor het Voetbalpassie spaarprogramma voordat ze meesparen.
  • Je bevestigt je deelname en je kiest jouw voetbalclub.
  • Je spaart passiepunten bij besteding van elke euro aan deelnemende producten.
  • Je sponsort jouw club met €1 voor elke volle spaarkaart met 10 passiepunten.
  • Je kunt ook jouw vrienden en familie een spaarverzoek sturen.

Dus meld je aan via de AH app en spaar mee voor S.K.N.W.K. En vraag ook familie en vrienden om mee te sparen voor S.K.N.W.K. !!

1 reactie op "Ook S.K.N.W.K. doet mee met de spaaractie bij Albert Heijn"

  1. Geldt niet voor elk product, maar alleen voor producten die AH selecteert. Erg bedrieglijk komt het op mij over. DE HJ aanbieding doet niet mee. Lijkt meer een gratis reclame voor AH, dan dat er daadwerkelijk een club gesteund wordt.

Reacties gesloten.