Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) is de eerste leider op de topscorerslijst seizoen 2021-2022 bij de senioren

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 25 september 2021, speelden alle drie onze seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 en 2 speelden een thuiswedstrijd. S.K.N.W.K. 3 moest naar Brouwershaven. Het werd een weekend met een winst partij, gelijkspel en een nederlaag.

S.K.N.W.K. 1 kwam in de thuiswedstrijd tegen Smerdiek 1 niet verder dan een gelijkspel, 2-2. Beide doelpunten kwamen van de voet van Jarno van Nieuwenhuize. Hij bezet met deze twee treffers ook gelijk de koppositie op de topscorerslijst bij de seniorenteams van S.K.N.W.K.

Ons tweede elftal kende een prima start. Zij versloegen op eigen veld M.Z.C. ’11 3 met 3-1. Kevin Schiettekatte, Tim Backx en Robbert Uijl verzorgden hier de productie. Voor alledrie dus een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst.

Tot slot het 3e. Zijn verloren uiteindelijk met 3-0 bij Brouwershaven 2. Maar iets meer scherpte en geluk hadden ook hier blauw/zwarte treffers kunnen en moeten vallen. En dan had de ranglijst er zo maar heel anders uit kunnen zien…………

Volgende week zaterdag, 2 oktober 2021, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie.

De topscorerlijst ziet er na de 1e speelronde als volgt uit:

 

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/