Jarno van Nieuwenhuize scoort al 4x, Tim Backx brengt zijn totaal al op 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 2 oktober 2021, speelden alle drie onze seniorenteams hun tweede competitiewedstrijden. Zowel S.K.N.W.K. 1 en 2 speelden een uitwedstrijd. S.K.N.W.K. 3 mocht voor het eerst aantreden op ‘Het Springer’. Voor het 3e werd dit een slechte middag getuige de 1-5 nederlaag tegen Bruse Boys 3. S.K.N.W.K. 1 en 2 deden het beduidend beter en wisten beiden hun duels te winnen.

S.K.N.W.K. 1 won zeer overtuigend de derby bij FC De Westhoek ’20 1. Met 2 treffers was Jarno van Nieuwenhuize de topscorer bij de blauw/zwarten. Door zijn doelpunten heeft hij na 2 duels al een seizoenstotaal van vier treffers. De overige drie doelpunten waren van David v/d Broek, Machiel Schot en Remco v/d Berge.

Na de 3-1 winst vorige week op M.Z.C. ’11 3 nu opnieuw drie punten voor het 2e elftal. Uit bij S.S.V. ’65 3 werd het opnieuw een 3-1, maar dan in het voordeel van S.K.N.W.K. Tim Backx had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege. Hij heeft inmiddels 3 treffers gemaakt deze competitie en staat hiermee op een 2e plaats op de topscorerslijst. Het andere doelpunt werd gescoord door Jelle Kastelein, zijn eerste dit seizoen.

De eretreffer bij S.K.N.W.K. 3 was van Bas van Dijke. Die hiermee zijn seizoen productie opende bij het 3e. We gaan er zeker vanuit dat dit niet zijn laatste doelpunt was dit seizoen.

Bas van Dijke

Volgende week zaterdag, 9 oktober 2021, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. En dat is leuk, want alle drie de elftallen spelen een thuiswedstrijd.

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/