Spitsenduo S.K.N.W.K. 1 V/d Broek – Van Nieuwenhuize scoorde samen al 11x

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 16 oktober 2021, speelden alle drie onze seniorenteams hun derde competitiewedstrijden. Deze keer waren het alle drie uitwedstrijden. Het werd deze keer van alles wat, namelijk winst, gelijk en verlies. De winst was er voor S.K.N.W.K. 1. En hoe !! Ze versloegen Rillandia 1 maar liefst met 0-6. Voor S.K.N.W.K. 2 kwam er na drie overwinningen op een rij voor het eerst een nederlaag. Uit bij Goes 2 werd het 4-1. En tot slot het 3e. Zij hadden nog geen punt gepakt deze competitie. Tot gisteren. In Kamperland werd het uiteindelijk 3-3 tegen Bevelanders 4.

David v/d Broek (links) in actie tegen Rillandia 1 (S.K.N.W.K. 1 speelde in het paars/blauwe reservetenue)

Na de 2-4 nederlaag vorige week tegen Kruiningen 1 herstelde S.K.N.W.K. 1 zich uitstekend. Na een 0-4 ruststand in Rilland stokte de teller uiteindelijk bij 6. De helft van de treffers was van Jarno van Nieuwenhuize die zodoende na 4 wedstrijden al 7 doelpunten heeft gescoord. Zijn kompaan in de voorhoede bij het 1e, David v/d Broek maakte er gisteren één. Hij loopt hierdoor keurig 1 op 1 met 4 doelpunten na 4 duels. De overige twee doelpunten kwamen van de voet van Remco v/d Berge en Tim v/d Cingel. Voor Remco zijn 2e seizoenstreffer. Tim maakte zijn eerste van deze competitie.

S.K.N.W.K. 2 moest gisteren de eerste nederlaag slikken. In Goes werd het uiteindelijk 4-1 voor de thuisploeg. De eretreffer was van Kevin Schiettekatte. Voor Kevin zijn 2e doelpunt dit seizoen.

Voor het 3e viel er voor het eerst iets te juichen. Na drie nederlagen tegen Brouwershaven 2, Bruse Boys 3 en Duiveland 3 nu het eerste puntje. Uit bij Bevelanders 3 werd het 3-3. Bas van Dijke scoorde 1x en maakte zodoende zijn 2e van dit seizoen. Sytze Stins en Kristian Bouwman verzorgden de rest van de doelpuntenproductie. Voor beiden het eerste competitiedoelpunt van seizoen 2021-2022.

Volgende week zaterdag, 23 oktober 2021, is een inhaalprogramma. Dan zijn S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 vrij. De week erop, zaterdag 30 oktober 2021, gaat de strijd om de topscorerstitel weer vrolijk verder.

Jarno van Nieuwenhuize (links) en David v/d Broek (rechts) scoorden samen 11 van de 15 doelpunten dit seizoen namens S.K.N.W.K. 1

De topscorerlijst ziet er na de 4e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/