Olivia in het zonnetje gezet door Sparta Rotterdam

Olivia, speelster in ons JO-7 team, is vrijdag in het zonnetje gezet door haar favoriete voetbalclub Sparta Rotterdam. Ze mocht op de foto met de selectie en een balletje trappen met speler Tom Beugelsdijk. Als herinnering kreeg ze een bal met handtekeningen en Sparta-kledij voor thuis in Nieuwerkerk.

Olivia heeft twee zware jaren achter de rug met veel bezoek in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Begin dit jaar werd ze door de dokters beter verklaard. Mooi nieuws na twee jaar van zware behandelingen en afwachten. Bij de beterverklaring kreeg ze ook de mooiste kraal voor haar Kanjerketting (elke stukje staat voor een behandeling). De bloemenkraal is de laatste kraal. De Kanjerketting ging mee naar Sparta Rotterdam. Voor de foto. En ook om dokter Max te laten zien hoe goed het nu gaat.

Olivia’s oom Jos is sponsor van Sparta. Hij regelde dat zijn nichtje samen met een vriendje langs kon komen op Het Kasteel. Olivia koos een andere Sparta-fan binnen de SKNWK-pupillen, Hidde uit de JO-9. In SKNWK en Sparta-kledij hadden de twee de grootste schik. Eerst een praatje in de persruimte, achter de microfoons. Daarna een drankje in de sponsorbox. Toen zachtjes op de tribune kijken naar de tactische training van de rood-witten, die zondag tegen stadsrivaal Feyenoord moeten.

Daarna op het veld een groepsfoto met de selectie en handtekeningen van onder andere Adil Auassar, Tom Beugelsdijk, Henk Fräser en Nourdin Boukhari. Penalty’s schieten op echte doeltjes. En vervolgens al het geleerde op Het Kasteel weer toepassen op de vrijdagmiddag training. Al met al een mooie dag met een tintje S.K.N.W.K. op Spangen.