Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 30 oktober 2021

Gisteren, zaterdag 30 oktober 2021, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 30 oktober 2021 middels wat foto’s:

I.v.m. de herfstvakantie en nieuwe competities nog geen wedstrijden voor onze jongste jeugdteams en wedstrijden verplaatst (JO16-1 en JO17-1)

En dus een paar prachtige kiekjes van Ries 😉

Keeper Niels maakte het nog eventjes spannend, want na een 0-3 voorsprong was het met de rust alsnog 3-3

Maar in de 2e helft nog 2 blauw/zwarte treffers

En dus was de eerste overwinning voor S.K.N.W.K. 3 een feit (eindstand 3-5)

En dus ging een deel van de 3e selectie bij thuiskomst op ‘Het Springer’ op de foto met wat fans

S.K.N.W.K. 2 speelde op ‘Het Springer’ de topper tegen Luctor Heinkenszand 4

Deze zaterdag overigens vooral heel veel regen 🙁

S.K.N.W.K. bleek uiteindelijk veel te sterk voor de groenhemden

De eindstand was maar liefst 8-1 🙂

Koen Kraaijenbrink maakte in de 2e helft na lang blessureleed zijn rentree en wist zelfs te scoren

Invaller Danny Folmer wist zelfs 2x te scoren namens S.K.N.W.K. 2

Interim-doelman Martijn ‘Verhoeven’ Neele capituleerde deze middag alleen voor een strafschop

En dus alleen maar lachende gezichten bij S.K.N.W.K. 2

Het slotakkoord op ‘Het Springer’ was voor de derby S.K.N.W.K. 1 – W.I.K. ’57 1

Pupil van de Week Ezra Flikweert mocht de aftrap doen en het goede voorbeeld geven

Stefan Vermeer opende de score, 1-0

En dus juichende S.K.N.W.K.-ers

Ook zij lieten zich niet uit het veld slaan door (een beetje) regen en stonden dus trouw langs de lijn

En dus zat er maar één ding op 🙂

Gezelligheid in de kantine met overwinningen voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 en JO19-1. Onder het genot van een drankje en hapje (heerlijke kipsaté met friet) nog eventjes nagenieten

Door het slechte weer (en de staat van de fotograaf) werden de foto’s overigens steeds vager 😉

En dus in de avond/nacht nog veel meer foto’s die de mensen onherkenbaar lieten zijn (of was het misschien toch de drank) 😉