Zuivere hattrick Wilco de Valk zet S.K.N.W.K. 2 op juiste spoor naar 4-2 overwinning op Kloetinge 6

Logo topscorer

Vanmorgen was het nog spannend of er gevoetbald kon worden op sportpark ‘Het Springer’. Gisteren werd i.v.m. de hevige regenval al besloten om de wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 al af te gelasten. Vanmorgen werd nog gekeken of de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1 en 2 wel doorgang konden vinden. En vanmorgen rond 10:00 uur waren de velden dusdanig goed dat er gewoon gespeeld kon worden. Zo geschiedde.

S.K.N.W.K. 1 had ondanks wat afwezigen een op papier eenvoudige opgave. Immers hekkensluiter SC Stavenisse kwam op bezoek en zij hadden tot nu toe nog geen enkel punt. S.K.N.W.K. 1 kwam via Remon de Jonge (zijn eerste treffer dit seizoen) en Dominique Prins (zijn 2e doelpunt deze competitie) op een 2-0 voorsprong. En het leek wel of ze dachten dat daarmee de buit binnen was. Echter vlak voor rust wisten de gasten de 2-1 te scoren uit een hoekschop. In de 2e helft werd het er niet veel beter op al hadden er zo nog maar een paar treffers kunnen vallen. Alleen werd er slechts maar één keer gescoord. Stavenisse schoot een vrije trap binnen en behaalden hiermee uiteindelijk hun eerste puntje. Eindstand 2-2.

Wilco de Valk speelde vanmiddag een puike pot tegen Kloetinge 6 en scoorde maar liefst 3x

S.K.N.W.K. 2 trof op eigen veld koploper Kloetinge 6. De gasten kwamen nog wel op 0-1 voorsprong, maar daar was Wilco de Valk het niet mee eens. Met een loepzuivere hattrick zette hij S.K.N.W.K. 2 op een 3-1 voorsprong (de 2e overigens (net als de eerste met zijn linker been !!) was een schitterende volley). In de 2e helft schoot Dion de Jonge met zijn 3e treffer van het seizoen S.K.N.W.K. 2 zelfs op een 4-1 voorsprong, maar de eindstand was uiteindelijk 4-2. De drie treffers voor Wilco brengen hem overigens op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 4 doelpunten.

Mocht er ‘gewoon’ worden gevoetbald komend weekend, dan spelen a.s. zaterdag, 4 december 2021, S.K.N.W.K. 1 en 3 opnieuw een competitieduel. S.K.N.W.K. 2 is vrij