Online versie blijkt geweldig alternatief voor gewone Kerstbingo

Met de geldende coronamaatregelen moesten we voor het 2e jaar op rij besluiten dat we de Kerstbingo niet konden organiseren in de kantine. Op de zaterdag voor Kerst de laatste jaren toch goed voor zo’n 75 deelnemers in onze kantine met een middag vullend programma. Echter niet getreurd, want dit jaar kwam er een alternatief. Remon de Jonge, Kevin Schiettekatte, Stefan Vermeer en René Verschoor besloten dit jaar een Online versie van de Kerstbingo te organiseren. En wel vandaag, zaterdag 18 december 2021. Het werd echt een top middag !!

Afgelopen week werd de kantine al in gereedheid gebracht en werden de prijzen geregeld. Tot vorig weekend konden de mensen zich aanmelden. En uiteindelijk waren alle 75 setjes Bingokaarten verkocht !! Geweldig. Vanmorgen werden de kaarten bezorgd bij de deelnemers. Al dan niet met het mee bestelde eten/drank pakketje. Ook kregen alle deelnemers een blik erwtensoep, want ook dit was een traditie bij de Kerstbingo (al was het dan verse snert).

Begin van de middag ontving iedereen een link om deel te nemen via een online verbinding en rond 14:00 uur gingen we van start. Het bleek echt een groot succes. Zeker het feit dat de organisatie de gewonnen prijzen na afloop van elke Bingo-ronde ook gelijk gingen bezorgen bij de winnaars !! Dit allemaal ook live te volgen via de livestream bij alle deelnemers !!

Uiteindelijk werden er vier potjes gespeeld. Tot slot werden er nog veel prijzen verloot onder de deelnemers zodat uiteindelijk heel veel mensen toch iets gewonnen hebben !!

Rond het klokje van 17:30 uur was het einde van deze eerste Online Kerstbingo. Het bleek echt een super alternatief voor de ‘fysieke’ versies die we al 8 jaar hebben kunnen organiseren. Hopelijk volgend jaar de 9e editie, maar mocht dit überhaupt opnieuw niet kunnen, dan is dit zeker geen straf !!

Vanaf deze plaats dank aan de organisatie en uiteraard aan alle deelnemers. En een groot woord van dank aan alle sponsoren van de schitterende prijzen !!

Bekijk meer foto’s van deze Online Kerstbingo elders op deze site in Het Fotoboek.