Jaaroverzicht 2021 van www.sknwk.nl (november en december)

Nu het jaar 2021 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2021 ‘samen te vatten’ met berichten die op de website stonden. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken).

Overigens is dat net als vorig jaar natuurlijk i.v.m. de coronacrisis een ‘iets’ ander jaar geworden qua voetbal en evenementen dan we normaal gewend zijn. Daarom doen we de samenvatting nu niet per maand, maar per twee maanden.

Vandaag november en december.

November:

1 november 2021

www.sknwk.nl bestaat vandaag al weer 19 jaar !!

Vandaag, maandag 1 november 2021, is het al weer 19 jaar geleden dat onze website, www.sknwk.nl, online is gegaan. Wij als redactie van deze website vinden het nog steeds een eer om jullie dagelijks op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van onze mooie club, S.K.N.W.K.

Uiteraard willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek aan www.sknwk.nl en hopen dat jullie nog vaak een bezoek brengen.

 

2 november 2021

Foto’s Kloetinge MO13-1 – S.K.N.W.K. JO13-1 (bron foto’s v.v. Kloetinge)

Bron: https://www.ronquinten.nl/

Afgelopen zaterdag verloor S.K.N.W.K. JO13-1 uit bij Kloetinge MO13-1 met 6-1. Via onderstaande link komt u bij foto’s van deze wedstrijd (bron foto’s: v.v. Kloetinge (Ron Quinten Fotografie en Design).

https://www.ronquinten.nl/VV-Kloetinge-1-20212022/VV-Kloetinge-20212022-Jeugd/2021-10-30-Kloetinge-MO13-1-SKNWK-JO13-1-comp-6-1/?fbclid=IwAR1aMQBqJAFlZZ_YijeU9GJS2Pg1hDUtk_T4GRze8UAmuHTIqVcrrdEfzwk

 

2 november 2021

Sporten beperkt door nieuwe maatregelen

Bron: www._nocnsf.nl

De dinsdagavond door het demissionair kabinet aangekondigde maatregel om per 6 november op sportlocaties alleen te mogen sporten met een QR code treft de gehele sportbranche. “Actief sporten geeft geen of een zeer beperkt risico op verspreiding van het virus en zou aangemoedigd moeten worden in plaats van belemmerd. Sport is immers juist onderdeel van de oplossing voor deze gezondheidscrisis, vandaar dat de nieuwe maatregelen van het kabinet bij de sport op veel onbegrip stuit”, reageert algemeen directeur Marc van den Tweel van NOC*NSF. 

De miljoenen sporters die wekelijks sporten op een sportclub moeten vanaf komend weekend iedere keer opnieuw hun QR code laten zien. Er zijn grote twijfels over de uitvoerbaarheid van deze maatregel. De algemeen geprezen laagdrempeligheid van de sport in Nederland wordt met deze maatregel aangetast.

“Actief sporten geeft geen of een zeer beperkt risico op verspreiding van het virus. Je moet sporten in deze tijd juist aanmoedigen en niet beperken. Sport is immers juist onderdeel van de oplossing voor deze gezondheidscrisis.

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF
Van den Tweel vervolgt: “Wij hopen dat de net weer naar redelijk niveau gestegen sportdeelnamecijfers hierdoor niet opnieuw sterk zullen dalen, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we het ergste vrezen vooral voor het sporten op de club en daarmee voor de gezondheid van de samenleving. Wij plaatsen bovendien grote vraagtekens bij de handhaafbaarheid en uitvoerbaarheid van de maatregel.” 

“De sport werkt graag en constructief mee aan het verbeteren van de gezondheid in Nederland en heeft de afgelopen anderhalf jaar alle maatregelen met grote inzet uitgevoerd. Dit keer voorzien bestuurders en vrijwilligers van de 77 sportbonden, de bijna 25.000 clubs met meer dan vijf miljoen sporters en vele andere sportaanbieders grote problemen bij de uitvoering. De invoering van het Corona Toegang Bewijs (CTB) als voorwaarde om te mogen sporten op een sportaccommodatie betekent dat iedere ochtend, middag en avond op alle dagen van de week enkele miljoenen sporters gescand moeten worden. Ook de clubvrijwilligers en de ouders die hun kinderen komen halen en brengen. Dat is een immense operatie die iedere dag weer een groot beslag op de vrijwilligerscapaciteit van een sportclub legt. En als het al te organiseren zou zijn, dan zeker niet in de nu gestelde drie dagen.”

NOC*NSF vraagt de leden van de Tweede Kamer het kabinet te bewegen om sporten zonder QR code toe te blijven staan op de sportclub. En voor de sport met maatregelen te komen die de sportdeelname niet beperken en uitvoerbaar zijn. 

6 november 2021

Nieuw tenue voor S.K.N.W.K. JO16-1 gesponsord door Westdijk’s Kwekerijen

S.K.N.W.K. JO16-1 heeft begin van dit seizoen een prachtig nieuw tenue gekregen. Dit is gesponsord door Westdijk’s Kwekerijen. Vanmorgen voorafgaand aan hun competitiewedstrijd ging S.K.N.W.K. JO16-1 alsnog op de foto in hun nieuwe tenue (dat was er door omstandigheden namelijk nog steeds niet van gekomen).

Namens de sponsorcommissie overhandigde Léon v/d Wel nog bloemen aan de trotse sponsors.Ook vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan Westdijk’s Kwekerijen.

oor meer informatie over deze sponsor kunt u terecht op https://westdijkplant.nl/

 

6 november 2021

S.K.N.W.K. 3 koopt maar liefst 2 Superloten van de Grote Clubactie !!

Sinds zaterdag 18 september is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Onze jeugdleden hebben het verzoek gekregen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een verzoek aan alle jeugdleden is om de boekjes voor 13 november a.s in te leveren bij je leider/trainer. Dan kunnen zij de boekjes op zaterdag 13 november a.s. inleveren in de kantine !!

Allemaal alvast hartelijk dank voor de medewerking !!

Zoals de laatste jaren het geval is, kopen onze seniorenteams (een) superlot(en). Zo is bekend dat S.K.N.W.K. 3 twee Superloten heeft gekocht (en zelfs nog 10 gewone Grote Clubactie loten). Ook S.K.N.W.K. 1 heeft een Superlot aangeschaft. Vanaf deze plaats hartelijk dank namens de club !!

 

7 november 2021

S.K.N.W.K. 1 krijgt 10-tal Colijnsplaatse Boys in 2e helft uiteindelijk toch op de knieën

Dit weekend voor S.K.N.W.K. 1 de altijd lastige wedstrijd uit bij het stugge Colijnsplaatse Boys. Zou het lukken voor de blauw/zwarten om ook deze uitwedstrijd om te zetten in een winstpartij ?? In de beginfase hadden de blauw/zwarten veelal de bal, maar tot echte grote kansen kwam het niet.

Na 20 minuten de eerste echte mooie aanval, maar clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize raakte alleen voor de doelman de paal. Het ging bij S.K.N.W.K. steeds stroever en ze gingen mee in het fysieke spel van de tegenstander. S.K.N.W.K. probeerde het veel te vaak door het midden wat dikwijls balverlies opleverde.

Uit 1 van die omschakelmomenten wist ‘Colijn’ zelfs de 1-0 te maken al ging daar wel een buitenspelmoment aan vooraf. De scheidsrechter keurde de goal echter goed (hij ging overigens niet eens overleggen met onze assistent-scheidsrechter) en zodoende konden ‘we’ dus in de achtervolging. De 1-1 lag er al snel bijna in, maar alleen voor de keeper schoot Jarno van Nieuwenhuize de bal over i.p.v. dat hij de bal breed gaf op zijn ‘kompaan’ in de spits David v/d Broek die was meegelopen.

Even later een tweede harde overtreding van een speler van de thuisploeg op Jari Goudswaard en met een tweede gele kaart kon hij dus vertrekken. Tot de rust werd het er niet beter op en misschien kon in de rust het één en ander worden rechtgezet. Ruststand derhalve 1-0.

De tweede helft begon S.K.N.W.K.  feller en Colijnsplaatse Boys kwam er niet meer uit. De gelijkmaker viel al snel nadat Remco v/d Berge vanaf de buitenkant een vrije trap scherp indraaide en langs iedereen heen viel de bal zo in het doel, 1-1. En vijf minuten later was het weer raak toen Jarno van Nieuwenhuize een voorzet van Mark Bleiji goed binnenkopte, 1-2.  Dat zou toch de bevrijding moeten zijn tegen 10 man, maar ineens werd het van S.K.N.W.K.-zijde weer  zeer onzorgvuldig en gehaast.

Het was aan S.K.N.W.K.-goalie Daan v/d Cingel te danken dat hij tot twee keer toe geweldig reageerde op inzetten van de goeie lepe spits van ‘Colijn’ anders had het zomaar weer gelijk kunnen staan. De thuisploeg probeerde met fysiek spel S.K.N.W.K. in de problemen te brengen, maar meer dan een 6-tal gele kaarten leverde dat niet op voor de geel/groenen.

In de slotfase besliste invaller Machiel Schot met een droge schuiver de wedstrijd. Eveneens invaller Wouter Hartog schoot in eerste instantie de bal snoeihard om de paal. De rebound kwam voor de voeten van een S.K.N.W.K.-er en deze bediende Machiel. Hij schoot de bal hard in de korte hoek en zodoende waren de volgende drie punten een feit. Deze wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor S.K.N.W.K. én daar was eigenlijk alles ook wel mee gezegd. Als je keeper je beste man is, zegt dat eigenlijk genoeg.

Maar weer winst en a.s. dinsdag gaan we proberen om de volgende ronde in de beker te halen bij derdeklasser De Fendert. En misschien liggen zulke tegenstanders S.K.N.W.K. net ietsje beter, omdat er toch meer gevoetbald wordt. Aanvang  in Fijnaart is 20:00 uur.

Toon v/d Berge

 

7 november 2021

Nieuws en toernooi Vrouwenvoetbal 30+

Omdat we zelf te weinig spelers hadden om wekelijks de training door te laten gaan hebben we de dames van DZC 1 jaar geleden uitgenodigd mee te trainen wat een enorm succes is. DZC kampte eigelijk met hetzelfde probleem om met elkaar te trainen en tijdens een toernooi voldoende spelers bij elkaar te krijgen. Daarom zijn we nu voorlopig een combi team SKNWK/DZC. We spelen in het shirt van DZC en dragen het broekje en de sokken van SKNWK.

Omdat de maatregelen vanwege de corona eind sept iets versoepelde zagen we kans om een mini toernooi te organiseren.Verschillende teams uitgenodigd en DBGC, Stellendam en Flakkee waren van de partij. I.v.m. de verlichting waren we afhankelijk van het trainingsveld en vanwege de regenval was dit nog even spannend of het door kon gaan. Het eerste gedeelte was zo drassig en niet bespeelbaar, maar gelukkig kon het achterste gedeelte van het veld wel gebruikt worden en hebben de onderhoudsmannen en trainer Henk daar een prachtig speelveld van gemaakt. Iets kleiner dan wat we gewend waren maar dat was voor iedereen geen probleem 😁.

Om 19.00 druppelden de eerste teams binnen, omkleden en inlopen zodat de 1e wedstrijd om 19.30 gespeeld kon worden. 4 teams speelden om beurten 3 wedstrijden van 18 min. Tussen door genoten we van elkaars wedstrijd en in de pauze een plak cake met het logo van DZC/SKNWK erop. Om 21.30 werd de laatste wedstrijd afgefloten zodat de punten geteld konden worden voor de prijsuitreiking. Op de 4e plaats eindigde DBGC en het was Flakkee die de 3e plaats had. Spannend was de laatst gespeelde wedstrijd want we wisten al dat dit bepalend was voor de 1e en 2e plaats tussen Stellendam en ons combi team. In de laatste minuten scoorde Stellendam en was het meteen duidelijk hoe het ervoor stond want wij moesten deze wedstrijd winnen i.v.m. het doelsaldo voor een 1e plek. Het was Stellendam die met de 1e prijs naar huis ging en wij een mooie 2e plaats hadden.

Daarna was het DJ Martin die ervoor zorgde dat dit onverwachtse toernooi met een feestje afgesloten kon worden. Geweldig dat dit weer mogelijk was en hebben dan ook super genoten met elkaar. Het was leuk om weer te voetballen, de andere spelers weer te zien en te spreken. We hopen in januari weer bij elkaar te komen bij DBGC met 2 personen van alle deelnemende teams om het speelschema voor de toernooien in 2022 vast te zetten. Of dit door kan gaan hangt af van de maatregelen die dan gelden.

Voor nu was het fantastisch dat dit geregeld kon worden. Hartelijk bedankt Robbert voor het groene licht om het door te laten gaan, de scheidsrechters Roque, Remon, Stefan en Kevin. De barmannen Leon en Toon. DJ Martin en natuurlijk de onderhoudsmannen + trainer Henk die geholpen hebben voor en tijdens dit toernooi.

Christa van Dijke

 

9 november 2021

A.s. donderdag besluit gemeente over kunstgras en speelkooi bij S.K.N.W.K.

Zoals ook op de laatste ledenvergadering benoemd is het bestuur van S.K.N.W.K. al geruime tijd in overleg met de gemeente over de aanleg van kunstgras en een speelkooi om de problemen met de kwaliteit en beschikbaarheid van het trainingsveld op te lossen en daarnaast een impuls te geven voor de leefbaarheid van Nieuwerkerk als geheel.

Inmiddels zijn de plannen uitgewerkt en staat het voorstel op de programmabegroting 2022-2025 van de gemeente. De gemeenteraad heeft eerder dit jaar ook al een amendement hierover aangenomen en daarmee de intentie voor uitvoering uitgesproken. A.s. donderdag zal de gemeenteraad de programmabegroting vaststellen en definitief besluiten welke plannen uitgevoerd zullen worden. Een spannend moment dus met hopelijk een positief resultaat en de komende jaren een grote impuls voor S.K.N.W.K. én Nieuwerkerk.

We houden jullie op de hoogte van het besluit van de gemeenteraad.

Bestuur S.K.N.W.K.

 

In de media is er afgelopen tijd ook al volop aandacht geweest aan deze zaak. Hieronder de links naar de diverse artikelen hierover:

 

https://www.pzc.nl/schouwen-duiveland/nieuwe-faciliteiten-voor-duivelandse-voetbalclubs-br~ac833ee0/

 

https://schouwen-duiveland.vvd.nl/nieuws/44830/steun-voor-kunstgras-sknwk

 

https://www.pzc.nl/schouwen-duiveland/nieuwe-kunstgrasvelden-van-kurk-kokos-en-olijfpit~a96f6e3e/

 

9 november 2021

Zwakke start en ontbreken scherpte voor het doel nekt S.K.N.W.K. in bekertoernooi

Na de prima winst van S.K.N.W.K. 1 in de bekerpoule met Duiveland 1, Halsteren 1 en Vrederust 1 veroverden de blauw/zwarten een plaats in de knock-outfase. Hierin moesten ze vanavond in de 2e ronde aantreden in Fijnaart tegen 3e klasser De Fendert 1. Deze ploeg wordt dit seizoen geleid door onze voormalige hoofdtrainer, Ad Palings.

Op een matig verlicht veld was het eerste kansje voor de blauw/zwarten. Over rechts was het spits David v/d Broek die zijn kompaan in de voorhoede Jarno van Nieuwenhuize bediende. Echter was zijn schot niet goed genoeg om de prima doelman (zo zou deze wedstrijd blijken) van de thuisploeg te verrassen. Toch een sterk begin en dan hoop je dat ze dit kunnen doortrekken. Echter niets was minder waar. Scherpte en beleving ontbraken en de eerste bal in de 16 meter bij het doel van S.K.N.W.K. was wel gelijk raak. Er werd niet adequaat gereageerd en de bal kon simpel worden binnen gewerkt, 1-0.

En na 8 minuten word de score al verdubbeld. Een goede aanval van de thuisploeg, al liet S.K.N.W.K. ook dit weer wel heel makkelijk gebeuren. En dus de 2-0. Dan ben je een beetje bang voor een afstraffing. Maar gelukkig niet. S.K.N.W.K. gooide beetje bij beetje de schroom van zich af en liet zich ook gelden. Zo kwam een voorzet van Jarno van Nieuwenhuize voor de voeten van David v/d Broek, maar hij trof de paal. En ‘we’ kregen nog een paar mogelijkheden, maar de scherpte ontbrak. Ruststand 2-0.

De tweede helft kwam S.K.N.W.K. veel beter uit de kleedkamer. Alleen zeker in de eerste 10 minuten was de eindpass niet goed en dus nog geen kansen. In de 12e minuut dan wel een keer een prima pass. Het was David v/d Broek die alleen op de doelman mocht afgaan, maar zijn schot ging naast het doel. Niet veel later opnieuw Jarno van Nieuwenhuize, maar zijn schot ging over het doel.

Ook De Fendert kreeg in de 2e helft een kans om nog te scoren, maar eerst verdediger Remon de Jonge en daarna doelman Daan v/d Cingel brachten redding. Hierna waren de kansen voor de ploeg uit Nieuwerkerk. Zeker nadat bij de thuisploeg een speler kon inrukken na een 2e gele kaart (er vielen deze wedstrijd wel heel veel gele kaarten trouwens). Toen 10 minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd zelfs een strafschop niet werd gescoord (de trap van Jarno was een prooi voor de doelman) wisten we wel hoe laat het was. S.K.N.W.K. ging vanavond niet meer scoren en kon dus met een 2-0 nederlaag afscheid nemen van het bekertoernooi.

Een onnodige nederlaag. Als er wat scherper was gestart en met iets meer scherpte voor het doel had het misschien zo maar anders kunnen lopen. Maar ‘als’ telt niet. Jammer ook voor de supporters, want ook bij deze bekerwedstrijd toch weer aardig wat S.K.N.W.K.-supporters aanwezig !!

De Fendert gefeliciteerd met de terechte overwinning en succes in de volgende ronde.

 

11 november 2021

Kunstgras en speelkooi voor S.K.N.W.K. !!

Zojuist is bekend geworden dat onze gemeente in de begroting 2022-2025 heeft opgenomen de aanleg van een kunsgrasveld op sportpark ‘Het Springer. Vandaar dat we zojuist via ons bestuur als leden allemaal een nieuwsbrief hebben ontvangen !!

 

Beste leden,

We hebben vandaag een kleine nieuwsbrief voor jullie, maar met groot nieuws! Zojuist heeft de gemeenteraad unaniem het amendement aangenomen waarin de plannen voor kunstgras en een speelkooi bij SKNWK zijn uitgewerkt en opgenomen in de begroting 2022-2025. Dit staat daarmee op de planning om vanaf volgend jaar gerealiseerd te worden! Meer informatie vinden jullie in de bijlage.

Veel leesplezier!

Hartelijke en sportieve groet,

Bestuur S.K.N.W.K.

 

Hieronder de nieuwsbrief:

 

12 november 2021

Eindstand Rabo ClubSupport 2021 is bekend

De afgelopen periode kon via de Rabobank op onze club worden gestemd via Rabo ClubSupport. Dit heeft onze club 61 stemmen opgeleverd en een bedrag van € 446,58. Vanaf deze plaats willen we iedereen danken die op ons heeft gestemd en uiteraard dank aan de Rabobank voor deze mooie bijdrage !!

 

12 november 2021

Vanmiddag weer volop animo voor 4e editie van VrijMiVo bij S.K.N.W.K.

Met ingang van vrijdag 1 oktober 2021 zijn we bij S.K.N.W.K. weer gestart met één keer in de twee weken een extra voetbalmogelijkheid voor onze jeugd t/m 14 jaar, maar ook voor niet leden !! Vandaag, vrijdag 12 november 2021, was al weer de 4e editie van dit seizoen. Gelukkig deze keer geen regen. En uiteindelijk waren er toch weer 24 kinderen lekker een uurtje aan het voetballen op ‘Het Springer’. En leuk om te zien dat er jongens én meiden zijn, maar ook dat er veel niet-leden de weg naar ‘Het Springer’ weten te vinden !!

Omdat er deze keer behoorlijk wat leeftijdsverschil was, hebben we de groep deze keer in drieën gedeeld. Samen met stagiaire Imke hadden Gerrit en Martijn alle drie een groepje te leiden. Er werd deze keer op het 2e veld gespeeld. Tegen 17:00 uur was het weer einde en dat was maar goed ook, want het werd al behoorlijk donker (het wordt tijd voor een kunstgrasveld met LED-verlichting 😉 )

Deze jaargang volgt er nog een editie tot aan de winterstop. Deze is over twee weken op vrijdag 26 november 2021. In het nieuw jaar wordt dan weer een nieuwe planning gemaakt.

De planning tot aan de winterstop is als volgt:

  • Vrijdag 1 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 15 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 29 oktober 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 12 november 2021 (16:00 uur)
  • Vrijdag 26 november 2021 (16:00 uur)

In het Fotoboek elders op deze site staan nog meer foto’s van deze vierde editie.

 

14 november 2021

Gatenbord op trainingsveld is nu helemaal weg

Al vele jaren (sinds 2008) hadden we achter op ons trainingsveld een zogenaamd gatenbord. Leuk om de bal tegen aan te schieten of om te proberen deze in de gaten te mikken. Echter was het bord helemaal verweerd en rot. En omdat er niet heel veel gebruik van werd/wordt gemaakt, is het weggehaald.

Twee weken gelden zijn de houten schotten al verwijderd. Afgelopen donderdag zijn ook de palen uit het veld gehaald en afgevoerd. Hierdoor is het gatenbord nu definitief verledentijd.

 

14 november 2021

Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 13 november 2021

Gisteren, zaterdag 13 november 2021, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 13 november 2021 middels wat foto’s:

S.K.N.W.K. JO9-1 speelde op eigen veld tegen Zeelandia Middelburg JO9-5

Sinds een aantal weken is er een stagiaire (Imke Klompe) bij JO9-1. Zij helpt bij de trainingen en gisteren dus zelfs als scheidsrechter

Het was overigens een leuke gelijk opgaande wedstrijd

Met uiteindelijk 11 doelpunten in totaal

Vreugde na een van de vier Nieuwerkerkse treffers

Maar dus 7 treffers namens de gasten (kijk naar de teleurstelling bij trainer/coach Gerrit van Loon 😉 )

Eventjes uitblazen

Na afloop uiteraard nog de penalty’s

En een ‘dankje’ aan de gasten voor de leuke wedstrijd

Op het veld ernaast ook een leuke wedstrijd

Daar speelde S.K.N.W.K. JO11-1JM

Tegen Yerseke JO11-2

In deze wedstrijd maar liefst 15 doelpunten

En een regenboog 😉

De gasten scoorden er 9

S.K.N.W.K. 6, eindstand dus 6-9

Lastig een corner nemen met zo’n hoedje in de weg 🙂

De laatste wedstrijd van deze dag op sportpark ‘Het Springer’

Werd gespeeld op het hoofdveld

De gasten vlogen uit de startblokken

En zodoende

Een 0-2 achterstand voor S.K.N.W.K. JO17-1 in het bekerduel tegen Walcheren JO17-2

Hetzelfde scenario als afgelopen dinsdag bij S.K.N.W.K. 1 die na 8 minuten al met 2-0 achterstonden in het bekerduel tegen De Fendert 1

En ook nu kwamen de blauw/zwarten beter in de wedstrijd

Echter waren een paar goede kansen niet aan S.K.N.W.K. JO17-1 besteed, ruststand derhalve 0-2

In de 2e helft dan uiteindelijk nog wel een doelpunt

Echter ook de gasten uit Vlissingen scoorden nog 1x

Eindstand 1-3

En dus een einde aan het bekeravontuur voor JO17-1 dit seizoen

Voor S.K.N.W.K. 3 geen voetbal en dus voor ‘de jeugd’ van het 3e dan maar iets anders trainen 😉

Uiteindelijk eindigden deze ‘raddraaiers’ in Stellendam

Waar ze op de tribune

Hun roes konden uitslapen 🙂

En uiteraard een sapje konden doen

Ze waren daar overigens

Omdat S.K.N.W.K. 1 daar ook was

Zij speelden namelijk een oefenwedstrijd

Hey ‘GASTEN’

Uiteindelijk kwam S.K.N.W.K. na een 1-0 achterstand

Op een 1-2 voorsprong tegen Stellendam 1

Aardig (gevuld) bankje

Hehe, die weet eindelijk ook zijn plaats 😉

Nog meer Nieuwerkerks publiek, hallooo dames 🙂

De uiteindelijk eindstand was 2-2

Geen voetbal zaterdagmiddag, dus dan is er tijd voor iets anders (en gisteren kon en mocht het nog)

En na de 90 minuten en de 2-2

Transfernieuws binnen de club. Want Ries van Klinken (die als spelverdeler net terug is bij S.K.N.W.K. 3)

Heeft zijn ja-woord gegeven en handtekening gezet bij S.K.N.W.K. 1 als teammanager

Dit heuglijke nieuws (het afscheid van Ries bij het 3e) 😉

Werd uiteraard nog gevierd 🙂

 

17 november 2021

Bloemen en foto’s voor reclamebordsponsor Auto Flikweert

In april van dit jaar werd door sponsor Auto Flikweert uit Burgh-Haamstede een nieuw reclamebord opgehangen langs het hoofdveld. Echter was er nog steeds niet officieel stil gestaan bij dit heuglijke feit en dus werd deze sponsor vandaag in het zonnetje gezet met bloemen uit handen van Leon v/d Wel namens onze sponsorcommissie en de gebruikelijke foto’s. Ook vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank !!

Voor meer informatie over deze sponsor klik op https://www.autoflikweert.nl/

 

21 november 2021

Sponsorcontract met René v/d Zande van MedEnvoy Global B.V. is getekend

Eerder dit seizoen konden we al melden via onze diverse kanalen dat ons gehele jeugdkader (trainers en leiders) voorzien is van schitterende nieuwe kleding. Dit is gesponsord door MedEnvoy Global B.V. (het bedrijf van René v/d Zande). Ook hangen er een viertal reclameborden van dit bedrijf langs ons hoofdveld sinds dit seizoen.

Gisteren is de sponsorovereenkomst ook officieel geworden, want voorzitter Robbert v/d Zande heeft René gisteren ontmoet, omdat hij eventjes vanuit Amerika op doorreis was in Nederland. Bij dit bezoekje is gelijk het sponsorcontract ondertekend.

Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor nogmaals heel hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten. Voor meer informatie over deze sponsor klik op https://www.medenvoyglobal.com/

 

23 november 2021

Aantal vrijwilligers zijn gestart met het opzetten van een scheidsrechterscommissie bij S.K.N.W.K.

qrf

Achter de schermen zijn een aantal vrijwilligers druk bezig met het opzetten van een scheidsrechtercommissie binnen onze club. Deze scheidsrechterscommissie is opgezet op initiatief van Peter van der Cingel. De voornaamste reden is het blijvende tekort aan gemotiveerde en enthousiaste scheidsrechters. Met de scheidsrechterscommissie willen we zorgen voor een structurele invulling van de scheidsrechters voor alle teams; pupillen, junioren en senioren.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Peter van der Cingel Contactpersoon van en naar bestuur
Bert van Tilburg Contactpersoon van naar andere verenigingen
Gerrit van Loon Contactpersoon van en naar jeugdbestuur
Richard de Moedt Planning en indeling
Jelle Verhoek Planning en indeling
Walter van Kan Algehele organisatie en sturing

De insteek is dat de commissie eind seizoen 2022 – 2023 een volledig draaiende operationele commissie heeft waarbij alle thuiswedstrijden voorzien zijn van een spelbegeleider of scheidsrechter. Het door ontwikkelen van de scheidsrechters en op peil houden van de competenties zijn hierin noodzakelijk voor het waarborgen van voldoende scheidsrechters in de toekomst. In lijn met dit streven willen we in februari starten met de K.N.V.B. opleiding tot verenigingsscheidsrechter. De wens is uitgesproken dat ook de andere verenigingen op Schouwen-Duiveland zich hierbij aansluiten.

Als eerste stap in dit proces willen we een inspiratieavond – spelregelavond houden voor enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Dit betreft zowel junioren als spelbegeleider voor de pupillen als senioren als scheidsrechter voor de junioren en senioren. We hebben een ervaren en enthousiaste K.N.V.B. scheidrechter gevraagd als spreker.

Datum voor de avond is: vrijdagavond 10 december a.s.

Aanvang 18:30 uur (i.v.m. huidige Covid-19 maatregelen).

Enthousiaste en gemotiveerde kandidaten kunnen zich aanmelden voor deze avond bij Richard de Moedt richardenanneloes@hotmail.com of 0648003322.

 

Namens scheidsrechterscommissie

Walter van Kan

 

24 november 2021

Geen toeschouwers meer welkom op Het Springer

Door de aangescherpte Corona-maatregelen geldt er vanaf nu weer een ander toegangsbeleid op sportpark ‘Het Springer’. Helaas is namelijk vanaf heden publiek bij sport niet meer welkom. Deze maatregel is ingegaan op zaterdag 13 november om 18:00 uur en geldt in ieder geval tot zaterdag 4 december. De situatie zal op vrijdag 3 december opnieuw worden beoordeeld.

Wat betekent dit bij S.K.N.W.K. ?

Wij willen ouders/verzorgers van jeugdspelers vragen om de spelers voor de trainingen en wedstrijden af te zetten bij één van de twee toegangspoorten. Helaas is het als ouders/verzorgers niet toegestaan om de trainingen/wedstrijden te bezoeken en te bekijken. Naast de spelers zijn alleen personen die functioneel noodzakelijk zijn bij trainingen en/of wedstrijden toegestaan (dit zijn scheidsrechters, begeleiders, trainers, coaches en de ouders die rijden bij de uitwedstrijden (bij ons op het sportpark ouders van de gastploegen en bij onze uitwedstrijden ouders van onze eigen teams). Andere zogenaamde vrijwilligers die geen taken hebben bij de wedstrijden of trainingen zijn dus helaas niet welkom.

Alle spelers (senioren en jeugd) kunnen op deze manier gewoon blijven voetballen (trainingen en wedstrijden). Dat is zeer belangrijk, want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand van iedereen !!

Als we ons met z’n allen aan deze regels houden, kunnen we er voor zorgen dat sporten ook mogelijk blijft en dat hier geen beperkingen meer hoeven te worden opgelegd.

De kantine zal op zaterdag geopend zijn voor de spelers en vrijwilligers die aanwezig zijn voor een training en/of een wedstrijd. Het bezoeken van de kantine mag alleen met een geldig coronatoegangsbewijs. Ook geldt dat een vaste zitplaats verplicht is in de kantine. Andere vrijwilligers die geen taak hebben bij de wedstrijden of trainingen mogen het sportpark helaas niet betreden om de kantine te bezoeken. Ook de uitspelende S.K.N.W.K.-teams mogen bij terugkomst in Nieuwerkerk onze kantine niet betreden. Helaas mag de kantine op donderdag niet open, omdat de openingstijden maar tot 20:00 uur zijn.

Het is op dit moment helaas niet anders, maar we hopen op ieders medewerking en het begrip.

Bestuur S.K.N.W.K.

 

25 november 2021

Johnny van Dijke ook aankomend seizoen aan het roer bij S.K.N.W.K. 1

Vanavond na de training van de eerste selectie is bekend geworden dat Johnny van Dijke ook volgend seizoen, 2022-2023, trainer/coach is van S.K.N.W.K. 1. Sinds dit seizoen is hij eindverantwoordelijk voor de eerste selectie van de blauw/zwarten.

De samenwerking tussen Johnny en S.K.N.W.K. bevalt prima en daarom hebben beide partijen besloten er minimaal nog een seizoen aan vast te plakken. Beide partijen zijn hier overigens zeer content mee.

Vanavond is het nieuwe contract ondertekend door Johnny en voorzitter Robbert v/d Zande. Ook vanaf deze plaats willen we Johnny feliciteren met zijn contractverlenging.

 

26 november 2021

S.K.N.W.K. geeft Adrie Verhulst nog kleine attentie

Onlangs is Adrie Verhulst van de Gemeente Schouwen-Duiveland met pensioen gegaan. Hij was met name verantwoordelijk voor het onderhoud van de sportvelden op Schouwen-Duiveland en dus ook regelmatig te zien op ‘Het Springer’. Ook konden we als club bij hem terecht als we vragen hadden over de velden.

Vandaag was hij nog eventjes op bezoek op ons sportpark en ontving hij namens de club uit handen van onze voorzitter Robbert v/d Zande nog een kleine attentie (een puzzel van sportpark ‘Het Springer’). Op deze manier willen we Adrie hartelijk danken voor de jarenlange prettige samenwerking en hem alle goeds toewensen voor de toekomst.

 

27 november 2021

Sportaccommodaties gaan vanaf zondag drie weken dicht tussen 17.00 uur en 5.00 uur

Bron: www.pzc.nl

DEN HAAG – Sportaccommodaties gaan vanaf zondag dicht tussen 17.00 uur en 5.00 uur. Deze maatregel geldt voor de komende drie weken. Dat maakte premier Mark Rutte vrijdagavond bekend tijdens een persconferentie naar aanleiding van de oplopende coronacijfers.

 

27 november 2021

Zuivere hattrick Wilco de Valk zet S.K.N.W.K. 2 op juiste spoor naar 4-2 overwinning op Kloetinge 6

Logo topscorer

Vanmorgen was het nog spannend of er gevoetbald kon worden op sportpark ‘Het Springer’. Gisteren werd i.v.m. de hevige regenval al besloten om de wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 al af te gelasten. Vanmorgen werd nog gekeken of de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1 en 2 wel doorgang konden vinden. En vanmorgen rond 10:00 uur waren de velden dusdanig goed dat er gewoon gespeeld kon worden. Zo geschiedde.

S.K.N.W.K. 1 had ondanks wat afwezigen een op papier eenvoudige opgave. Immers hekkensluiter SC Stavenisse kwam op bezoek en zij hadden tot nu toe nog geen enkel punt. S.K.N.W.K. 1 kwam via Remon de Jonge (zijn eerste treffer dit seizoen) en Dominique Prins (zijn 2e doelpunt deze competitie) op een 2-0 voorsprong. En het leek wel of ze dachten dat daarmee de buit binnen was. Echter vlak voor rust wisten de gasten de 2-1 te scoren uit een hoekschop. In de 2e helft werd het er niet veel beter op al hadden er zo nog maar een paar treffers kunnen vallen. Alleen werd er slechts maar één keer gescoord. Stavenisse schoot een vrije trap binnen en behaalden hiermee uiteindelijk hun eerste puntje. Eindstand 2-2.

Wilco de Valk speelde vanmiddag een puike pot tegen Kloetinge 6 en scoorde maar liefst 3x

S.K.N.W.K. 2 trof op eigen veld koploper Kloetinge 6. De gasten kwamen nog wel op 0-1 voorsprong, maar daar was Wilco de Valk het niet mee eens. Met een loepzuivere hattrick zette hij S.K.N.W.K. 2 op een 3-1 voorsprong (de 2e overigens (net als de eerste met zijn linker been !!) was een schitterende volley). In de 2e helft schoot Dion de Jonge met zijn 3e treffer van het seizoen S.K.N.W.K. 2 zelfs op een 4-1 voorsprong, maar de eindstand was uiteindelijk 4-2. De drie treffers voor Wilco brengen hem overigens op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 4 doelpunten.

Mocht er ‘gewoon’ worden gevoetbald komend weekend, dan spelen a.s. zaterdag, 4 december 2021, S.K.N.W.K. 1 en 3 opnieuw een competitieduel. S.K.N.W.K. 2 is vrij

De topscorerlijst ziet er na de 8e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/

 

27 november 2021

Livestream wedstrijd S.K.N.W.K. 1 – SC Stavenisse 1 is groot succes

De livestream van de competitiewedstrijd tussen S.K.N.W.K. 1 – SC Stavenisse 1 was van middag  te volgen via Youtube-link, te weten: https://www.youtube.com/watch?v=s1L42Jl9kqs Hier kunt u eventueel de wedstrijd ook in zijn geheel terug kijken.

Het was met de maatregelen (en vanmiddag ook zeker het weer) een prima oplossing voor het publiek. Op de piek van het aantal kijkers waren er toch maar liefst 51 verschillende mensen ingelogd !!

Dank aan Richard de Moedt voor dit geweldige alternatief !! Helaas speelden voor hem ook de weersomstandigheden een rol. Daarom stond hij met zijn apparatuur onder het afdakje in de hoek van het veld i.p.v. bij de middenlijn op de aanwezige steiger. Toch waren de beelden redelijk goed te volgen zo !!

 

28 november 2021

Facebookpagina als marktplaats voor voetbalschoenen en voetbalkleding voor alle S.K.N.W.K.-leden

Op Facebook heeft Judith Friesen een nieuwe pagina aangemaakt. Dit is een marktplaats voor voetbalschoenen en voetbalkleding voor alle S.K.N.W.K.-leden. Dit is bedoeld voor de koop en verkoop van (2e hands) voetbalschoenen en voetbalkleding, speciaal voor de leden van S.K.N.W.K.

Je kunt hierop zowel ‘te koop’ als ‘gezocht’ berichtjes plaatsen. In onze menubalk op de website (onder het kopje ‘Shop’) staat een link naar deze pagina.

Of klik hier: https://www.facebook.com/groups/585123445961312 

Een goed initiatief en hopelijk kunnen veel mensen hier gebruik van maken en profijt van hebben.

 

29 november 2021

Competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 uitgesteld, overige wedstrijden S.K.N.W.K.-teams gaan door

Met het besluit van de K.N.V.B. om de wedstrijden in de A-categorie a.s. zaterdag niet door te laten gaan en de duels in de B-categorie wel is de conclusie dat de wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 uit tegen Waarde 1 niet doorgaat. Alle overige S.K.N.W.K.-teams kunnen hun competitiewedstrijden wel gewoon spelen, omdat zij actief zijn in de B-categorie.

 

30 november 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 en JO17-1 hebben vanmiddag lekker getraind

Met de nieuwe maatregelen zijn de sportparken vanaf 17:00 uur gesloten. Dus om eventueel toch te kunnen trainen, moet er naar alternatieven worden gezocht. Zo geschiedde voor S.K.N.W.K. JO19-1 en JO17-1. Zij hebben daarom vanmiddag onder leiding van trainer Richard de Moedt getraind van 15:15 uur tot 16:45 uur.

Hieronder wat foto’s van deze training:

 

December:

3 december 2021

Verkoop loten Grote Clubactie 2021 levert € 1.965,72 op voor de club

Afgelopen week was het einde van de Grote Clubactie 2021. Zoals elk jaar heeft ook S.K.N.W.K. weer meegedaan aan deze verkoop. Alle leden hebben de mogelijkheid gekregen om loten te verkopen en te kopen. In totaal is er een mooi bedrag verdiend voor én door de blauw/zwarten.

Vooral onze jeugdspelertjes hebben weer hun stinkende best gedaan !! Deze editie heeft de club een mooi bedrag van € 1.965,72 opgeleverd !!

Namens het bestuur (en jeugdbestuur) willen wij alle verkopers, zowel jeugd als seniorenleden, nogmaals enorm bedanken voor hun inzet voor onze club. Maar ook willen wij natuurlijk de kopers van de loten enorm bedanken.

 

3 december 2021

Zeer geslaagde online voetbalquiz voor S.K.N.W.K. JO19-1

Vanwege de beperkingen i.v.m. de coronamaatregelen mag er deze periode helaas ‘s avonds niet worden getraind. Inmiddels is er al door diverse teams in de middaguren getraind, maar toch gaan trainers/leiders op zoek naar alternatieven. Zodoende had trainer/coach Richard de Moedt van S.K.N.W.K. JO19-1 gisteren een online voetbalquiz georganiseerd. Bijna de gehele selectie speelde mee (in totaal waren er 13 spelers) en zij hadden een geslaagde online voetbalquiz. De uiteindelijke winnaar werd Jasper van Tilburg !!

Zoals het er nu voorstaat speelt JO19-1 volgende week donderdag online Bingo !!

 

4 december 2021

Voetbalpieten bezoeken sportpark Het Springer tijdens training S.K.N.W.K. JO9-1 en JO7-1

Vanmorgen, zaterdag 4 december 2021, stond er voor S.K.N.W.K. JO9-1 en JO7-1 geen wedstrijd op het programma. Dus werd er lekker een uurtje getraind. De training begon om 09:30 uur. Onder de klanken van gezellige Sinterklaasliedjes werd eerst een goede warming-up gedaan. Daarna werd er lekker een partijtje gespeeld. Na een half uurtje trainen kwamen er ineens vier Voetbalpieten het veld opgestormd. Ze gingen gelijk meevoetballen en het was goed te zien dat ze afgelopen jaar behoorlijk hadden getraind in Spanje om beter voor de dag te komen dan vorig jaar……. Uiteraard werd er ook wat snoep uitgedeeld.

Er werd uiteraard nog een teamfoto gemaakt met de spelertjes, begeleiding en de voetbalpieten. Na het partijtje was er voor alle kinderen nog wat te drinken en hadden de Voetbalpieten namens Sinterklaas (die helaas verhinderd was zo vlak voor de belangrijkste dag van het jaar) voor iedereen nog een kadootje.

Gelukkig bleef het tijdens de training ook nog lekker droog, want niet veel later toen de training was afgelopen, kwam het water met bakken uit de lucht. Het was een zeer geslaagde ochtend voor S.K.N.W.K. JO9-1 en JO7-1. Uiteraard ook vanaf deze plaats hartelijk dank aan de organisatie !!

Bekijk meer foto’s van deze avond elders op de site in Het Fotoboek.

 

6 december 2021

S.K.N.W.K. JO9-1 en JO7-1 hebben vanmiddag getraind

Met de geldende maatregelen dat de sportparken vanaf 17:00 uur gesloten zijn, kan er ‘s avonds helaas niet worden getraind. Dus om eventueel toch te kunnen trainen, moet er naar de middag worden uitgeweken. Dit deden S.K.N.W.K. JO9-1 en JO7-1 dus vandaag !! Een uurtje lekker trainen en tegen het eind werd het zelfs al behoorlijk donker. Ook kwamen de eerste regeldruppels al weer uit de lucht, maar dit mocht de pret zeker niet drukken.

Hieronder wat foto’s van deze training:

 

7 december 2021

Ook S.K.N.W.K. JO13-1 heeft in de middag getraind

Met de geldende maatregelen dat de sportparken vanaf 17:00 uur gesloten zijn, kan er ‘s avonds helaas niet worden getraind. Dus om eventueel toch te kunnen trainen, moet er naar de middag worden uitgeweken. Vanmiddag heeft o.a. S.K.N.W.K. JO13-1 getraind.

Hieronder wat foto’s van deze training:

 

10 december 2021

Alle thuiswedstrijden op sportpark ‘Het Springer’ zijn afgelast

Vanwege de weers- en veldomstandigheden is zojuist al besloten dat alle thuiswedstrijden op sportpark ‘Het Springer’ voor morgen, zaterdag 11 december 2021, zijn afgelast !!

 

11 december 2021

S.K.N.W.K. JO13-1 heeft vanmorgen nog lekker eventjes getraind

Helaas waren gisteren (overigens begrijpelijk) i.v.m. de veldomstandigheden alle thuiswedstrijden op sportpark ‘Het Springer’ afgelast. Echter vanmorgen met een heerlijk zonnetje heeft S.K.N.W.K. JO13-1 nog een droog stukje veld opgezocht en toch nog eventjes heerlijk getraind !!

 

14 december 2021

Opnieuw geen Onderling Futsal toernooi S.K.N.W.K.

Helaas zal er ook nu geen Onderling Futsal toernooitje worden georganiseerd bij S.K.N.W.K. Sinds jaar en dag wordt dit tijdens de winterstop (rond de jaarwisseling) altijd georganiseerd voor alle seniorenleden en het oudste jeugdteam. Helaas zal het (evenals vorig jaar) ook dit jaar niet plaatsvinden i.v.m. de geldende coronamaatregelen.

 

17 december 2021

S.K.N.W.K. JO19-1 heeft dit jaar afgesloten met een Casino-avond

Voor S.K.N.W.K. JO19-1 zit het voetbaljaar 2021 er nu op. Na een online quiz en online Bingo hebben ze gisteren een Casino-avond gehouden. Omdat de kantine uiteraard na 17:00 uur gesloten is, hebben ze dit onderling geregeld bij een speler thuis in de schuur. Er werd ook wat gegeten en gedronken en uiteraard ‘gegokt’.

Hieronder enkele foto’s van gisteren:

 

18 december 2021

Een nieuw tenue voor S.K.N.W.K. JO13-1

S.K.N.W.K. JO13-1 heeft begin van dit seizoen een prachtig nieuw tenue gekregen. Dit is gesponsord door Melkveebedrijf Van der Wel uit Nieuwerkerk. Vanmorgen voorafgaand aan hun competitiewedstrijd ging S.K.N.W.K. JO13-1 alsnog op de foto in hun nieuwe tenue (dat was er door omstandigheden namelijk nog steeds niet van gekomen).

Namens de sponsorcommissie vanaf deze plaats een woordje van dank aan sponsor Leon v/d Wel.

 

18 december 2021

Online versie blijkt geweldig alternatief voor gewone Kerstbingo

Met de geldende coronamaatregelen moesten we voor het 2e jaar op rij besluiten dat we de Kerstbingo niet konden organiseren in de kantine. Op de zaterdag voor Kerst de laatste jaren toch goed voor zo’n 75 deelnemers in onze kantine met een middag vullend programma. Echter niet getreurd, want dit jaar kwam er een alternatief. Remon de Jonge, Kevin Schiettekatte, Stefan Vermeer en René Verschoor besloten dit jaar een Online versie van de Kerstbingo te organiseren. En wel vandaag, zaterdag 18 december 2021. Het werd echt een top middag !!

Afgelopen week werd de kantine al in gereedheid gebracht en werden de prijzen geregeld. Tot vorig weekend konden de mensen zich aanmelden. En uiteindelijk waren alle 75 setjes Bingokaarten verkocht !! Geweldig. Vanmorgen werden de kaarten bezorgd bij de deelnemers. Al dan niet met het mee bestelde eten/drank pakketje. Ook kregen alle deelnemers een blik erwtensoep, want ook dit was een traditie bij de Kerstbingo (al was het dan verse snert).

Begin van de middag ontving iedereen een link om deel te nemen via een online verbinding en rond 14:00 uur gingen we van start. Het bleek echt een groot succes. Zeker het feit dat de organisatie de gewonnen prijzen na afloop van elke Bingo-ronde ook gelijk gingen bezorgen bij de winnaars !! Dit allemaal ook live te volgen via de livestream bij alle deelnemers !!

Uiteindelijk werden er vier potjes gespeeld. Tot slot werden er nog veel prijzen verloot onder de deelnemers zodat uiteindelijk heel veel mensen toch iets gewonnen hebben !!

Rond het klokje van 17:30 uur was het einde van deze eerste Online Kerstbingo. Het bleek echt een super alternatief voor de ‘fysieke’ versies die we al 8 jaar hebben kunnen organiseren. Hopelijk volgend jaar de 9e editie, maar mocht dit überhaupt opnieuw niet kunnen, dan is dit zeker geen straf !!

Vanaf deze plaats dank aan de organisatie en uiteraard aan alle deelnemers. En een groot woord van dank aan alle sponsoren van de schitterende prijzen !!

Bekijk meer foto’s van deze Online Kerstbingo elders op deze site in Het Fotoboek.

 

19 december 2021

Ook deze keer geen nieuwjaarstraining en nieuwjaarsreceptie

In deze kerstperiode is er normaal gesproken behoorlijk wat bedrijvigheid bij de club. Echter gisteren werden we helaas weer met onze neus op de feiten gedrukt i.v.m. de nieuwe aanscherpende maatregelen m.b.t. de coronacrisis die ons inmiddels al bijna 2 jaar bezig houdt.

De fysieke Kerstbingo kon opnieuw niet doorgaan, gelukkig werd er gisteren een Online versie georganiseerd. Ook ging er een streep door het Onderling Futsal toernooi. Helaas zijn er nu weer meer beperkingen bij de senioren qua training en (onderlinge)wedstrijden.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar bij S.K.N.W.K. altijd geopend met de nieuwjaarstraining gevolgd door aansluitend de nieuwjaarsrecpetie. Echter zeer begrijpelijk moeten we melden dat voor het tweede jaar op een rij deze niet door zullen gaan.

Nieuwjaarstraining van 4 januari 2020

 

19 december 2021

Trainer/coach Remi van Strien stopt bij S.K.N.W.K. JO16-1

Eind van het vorige seizoen was hij al begonnen met trainingen met het nieuwe JO16-1-team en dit seizoen had Remi van Strien S.K.N.W.K. JO16-1 onder zijn hoede als trainer en coach. Echter heeft Remi besloten om daar om persoonlijke redenen mee te stoppen. Uiteraard betreuren wij dit, maar we willen Remi toch bedanken voor zijn inzet voor onze club de afgelopen maanden.

Gisteren gaf hij zijn laatste training aan JO16-1.

 

28 december 2021

Prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en sportief 2022 !!

De redaktie van www.sknwk.nl wil iedere bezoeker van S.K.N.W.K.-Online een prettige jaarwisseling en uiteraard een gelukkig, gezond en sportief 2022 toe wensen !!