Geen wijzigingen topscorerslijst seniorenteams na kansloze nederlagen S.K.N.W.K. 2 en 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 29 januari 2022, mochten we dan eindelijk weer voor voetballen. Namens S.K.N.W.K. speelden twee van onze drie seniorenteams weer een competitiewedstrijd. Voor S.K.N.W.K. 2 was het thuiswedstrijd. S.K.N.W.K. 3 mocht op verplaatsing. Overigens speelde S.K.N.W.K. 1 ook een wedstrijd, maar dit betrof een oefenduel. De gemaakte doelpunten tellen niet mee voor de topscorerlijst (ze wonnen knap in Middelburg van 3e klasser FC Dauwendaele 1 met 1-3).

Zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 leden gisteren een kansloze nederlaag. S.K.N.W.K. 2 verloor met 4-0 van H.K.W. ’21 2 (of was het misschien een beetje H.K.W. ’22 1 😉 ). Zodoende hier geen Nieuwerkerkse treffers. En het 3e elftal werd afgedroogd door ’s Heer Arendskerke 5. Hier stokte de teller bij 6 (eindstand 6-0). Er werd nog wel gescoord, maar dit was door onze eigen Pupil van de Week, Wisse Flikweert :-). Echter ook deze treffer telt niet voor de topscorerslijst.

A.s. zaterdag, 5 februari 2022, is er compleet programma en komen dus S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 in aktie voor de competitie en wordt dus ook de strijd om de topscorerstitel bij de seniorenteams van S.K.N.W.K. hervat.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/