S.K.N.W.K. 2 en 3 herstellen zich van vorig weekend en scoren samen maar liefst 11x

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 5 februari 2022, mochten we opnieuw weer ‘de wei’ in. Namens S.K.N.W.K. speelden twee van onze drie seniorenteams een competitiewedstrijd. Opnieuw kwamen S.K.N.W.K. 2 en 3 in aktie. Voor S.K.N.W.K. 2 was het deze keer een uitwedstrijd in Wolphaartsdijk. S.K.N.W.K. 3 trad thuis aan tegen Bevelanders 4. Omdat S.K.N.W.K. 1 nog vrij was i.v.m. een inhaalprogramma (en de tegenstander voor een oefenwedstrijd had afgemeld) én de competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. JO19-1 geen doorgang vond, omdat hun tegenstander helaas niet kwam opdagen een mooie gelegenheid voor het 2e en 3e om wat spelers van beide teams in te passen. Zo geschiedde.

Leden S.K.N.W.K. 2 en 3 vorig weekend een kansloze nederlaag (S.K.N.W.K. 2 verloor met 4-0 van H.K.W. ’21 2 en het 3e was met 6-0 kansloos in ’s Heer Arendskerke) nu was het juist het omgekeerde. S.K.N.W.K. 2 won met maar liefst 2-9 van Wolfaartsdijk 2. Koen Kraaijenbrink en Jarno van Nieuwenhuize maakten er beiden 3. Remco v/d Berge scoorde 2 treffers en ook Jonathan v/d Velde was trefzeker.

S.K.N.W.K. 3 werd al na twee minuten in het zadel geholpen door tegenstander Bevelanders 4. Een simpel terugspeelballetje op de doelman ging over/onder/langs zijn voet en rolde pardoes het doel in. Dus een 1-0 voorsprong voor het 3e. In de tweede helft verdubbelde Dirk-Jan Hoek de score en zodoende won S.K.N.W.K. 3 met 2-0.

Dirk-Jan Hoek (9) scoorde gisteren de 2-0 in het thuisduel tegen Bevelanders 4

Door deze scores heeft clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize zijn score verhoogd naar 16 competitietreffers. Remco v/d Berge is door zijn twee doelpunten opgeklommen naar de 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams. Koen Kraaijenbrink klimt door zijn 3 doelpunten van gisteren naar een gedeelde 3e plaats

A.s. zaterdag, 12 februari 2022, komt alleen S.K.N.W.K. 3 in aktie voor de competitie. De week erop staan er voor alle drie de seniorenteams weer competitieduels gepland.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/