Nick Bouwman ‘van 3’ op 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 12 februari 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Omdat voor S.K.N.W.K. 1 en 2 geen wedstrijden gepland stonden, kwam alleen S.K.N.W.K. 3 in aktie. Na de mooie zege van vorige week op Bevelanders 4 nu een mooie uitdaging in Bruinisse.

Na de geweldige speech van ‘The Champ’ leek S.K.N.W.K. 3 er helemaal klaar voor. Helaas werkte de motiverende woorden slechts twintig minuten. In deze eerste 20 minuten kwam het 3e dan ook op voorsprong tegen Bruse Boys 3. Het was Nick Bouwman die de trekker overhaalde. En zodoende komt Nick van (S.K.N.W.K.) 3 op 3 (treffers dit seizoen).

Nick Bouwman (links) wordt hier diep gestuurd door Dirk-Jan Hoek (6) en zou S.K.N.W.K. 3 hiermee op een 0-1 voorsprong zetten

Helaas bleef het bij deze ene treffer namens de blauw/zwarten. En omdat thuisploeg ‘Brusseboys’ 2x voor en 2x na rust wist te scoren, is de 4-1 eindstand ook gelijk verklaard.

Door deze enige treffer van Nick komt hij dus op drie treffers dit seizoen. Clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize blijft op 16 competitietreffers. Remco v/d Berge staat op de 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 6 doelpunten. Koen Kraaijenbrink en David v/d Broek delen de 3e plaats met vijf treffers.

A.s. zaterdag, 19 februari 2022, komen alledrie onze seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dus kansen om onderstaand lijstje helemaal in de war te gooien 😉