Jarno van Nieuwenhuize scoort 2x namens S.K.N.W.K. 1 en brengt seizoenstotaal al op 18 treffers

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 19 februari 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar gisteren werd het duel van het 3e afgelast, omdat tegenstander Colijnsplaatse Boys 3 niet voldoende spelers had. Zodoende vandaag in de middag geen wedstrijden op ‘Het Springer’, immers voor het 1e en 2e stond een uitduel op het programma.

Het 1e moest uit naar Waarde. De laatste jaren steeds een zeer lastige opgave voor de blauw/zwarten. Zo ook vandaag. Na een 0-0 ruststand (waarbij doelman Daan v/d Cingel van S.K.N.W.K. vlak voor rust zelfs nog een strafschop wist te keren) wisten ze uiteindelijk toch de 3 punten in de wacht te slepen. Het was clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize die 2x aan het eind stond van een aanval en de bal wist binnen te werken. Ruim in blessure tijd wist de thuisploeg uit een vrije trap nog de eer te redden. Eindstand 1-2.

S.K.N.W.K. 2 moest op bezoek bij koploper Kloetinge 6. Helaas geen (doel)punten voor het 2e, want de thuisploeg was met 2-0 te sterk.

Door zijn twee treffers vandaag, brengt Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal op 18 competitietreffers. Remco v/d Berge staat op de 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 6 doelpunten. Koen Kraaijenbrink en David v/d Broek delen de 3e plaats met vijf treffers.

A.s. zaterdag, 26 februari 2022, is er een vrij weekend. De week erop komen alle drie onze seniorenteams weer in aktie.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/