Mark Bleiji scoort 2x namens S.K.N.W.K. 1, ploeggenoot David v/d Broek inmiddels op 6 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 12 maart 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar eerder deze week werd het duel van het 2e opnieuw op verzoek van de tegenstander, deze keer Colijnsplaatse Boys 2. Zodoende alleen wedstrijden voor het 1e en het 3e. Voor S.K.N.W.K. 1 een thuisduel op ‘Het Springer’, S.K.N.W.K. 3 mocht in Oosterland de degens kruisen met Duiveland 3.

David v/d Broek scoort hier de 1-0

S.K.N.W.K. 1 kwam voor de rust op 1-0 uit een treffer van David v/d Broek. Voor de speler die dit seizoen is overgekomen vanuit JO19-1 toch al weer zijn 6e competitiedoelpunt namens het 1e. In de tweede helft was het ‘de grote Mark Bleiji show’ 😉 Hij scoorde eerst de 2-0 en zorgde later persoonlijk ook voor de 3-0. Voor Mark waren dit zijn eerste competitietreffers dit seizoen.

Mark Bleiji schiet hier de 3-0 binnen

Het feestje van S.K.N.W.K. 1 was voorafgegaand door de winstpartij van S.K.N.W.K. 3. Zij versloegen in het hol van de leeuw Duiveland 3 met 0-1 door een schitterende treffer van Dirk-Jan Hoek na een assist van Nick Bouwman. Voor Dirk-Jan is dit zijn 4e doelpunt dit seizoen namens S.K.N.W.K. 3.

Dirk-Jan Hoek (midden) op de foto’s met wat fans 😉

Club topscorer Jarno van Nieuwenhuize blijft koploper met 18 competitietreffers. Remco v/d Berge op de 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 7 doelpunten. David v/d Broek (eveneens S.K.N.W.K. 1) sluit de top 3 met 6 doelpunten.

A.s. zaterdag, 12 maart 2022, hopen we er op dat dan weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie kunnen komen. S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen een uitwedstrijd (het 1e de topper tegen Kruiningen 1). Het 3e is gastheer op sportpark ‘Het Springer’ van ’s Heer Arendskerke 5.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/