Bas van Dijke, Koen Kraaijenbrink en Wilco de Valk bezorgen S.K.N.W.K. 2 1-3 overwinning

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 19 maart 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar eerder deze week werd het duel van het 3e opnieuw op verzoek van de tegenstander, ’s Heer Arendskerke 5, verzet naar donderdag 14 april a.s. Zodoende alleen wedstrijden voor het 1e en het 2e. Voor S.K.N.W.K. 1 was dit de topper tegen Kruiningen 1, het tweede mocht in Hoedekenskerke op bezoek bij H.K.W. ’21 2.

Helaas kon S.K.N.W.K. 1 de goede serie overwinningen van de afgelopen weken geen vervolg geven. Ook thuisploeg Kruiningen 1 verdiende eigenlijk niet echt de overwinning, maar zij waren de enige ploeg (5 minuten voor de rust) die wist te scoren. Eindstand 1-0.

S.K.N.W.K. 2 had nog wat recht te zetten tegen H.K.W. ’21 2. Immers de thuiswedstrijd (op 29 januari jl.) op sportpark ‘Het Springer’ werd kansloos met 0-4 verloren. Overigens had dat er misschien ook wel mee te maken dat een groot deel van de ploeg waar ze toen tegen speelden nu aan het warmlopen was als H.K.W. ’21 1 😉 Nu waren de rollen omgedraaid, want na een prima eerste helft stonden de blauw/zwarten op een 0-2 voorsprong. In het 2e deel scoorden beide teams nog 1x en zodoende is de zeer terechte 1-3 overwinning voor S.K.N.W.K. 2 verklaard. De doelpunten werden gescoord door Wilco de Valk, Bas van Dijke en Koen Kraaijenbrink. Voor Wilco al weer zijn 5e van het seizoen. Bas heeft er nu 5 gescoord namens S.K.N.W.K. 2 en 3. En Koen Kraaijenbrink scoorde vanmiddag zijn 6e van het seizoen.

Club topscorer Jarno van Nieuwenhuize blijft koploper met 18 competitietreffers. Ploeggenoot Remco v/d Berge staat op de 2e plaats met 7 doelpunten. Ploeggenoot David v/d Broek sluit de top 3 met 6 doelpunten. Echter moet hij deze 3e plaats nu delen met Koen Kraaijenbrink. De andere twee doelpuntenmakers Bas van Dijke en Wilco de Valk scoorden beiden 5x en staan op een gedeelde 5e plaats.

A.s. zaterdag, 26 maart 2022, hopen we er op dat dan weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie kunnen komen. S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen een thuiswedstrijd tegen respectievelijk FC De Westhoek ’20 1 en Goes 2. Het 3e mag naar Wolfaartsdijk 3.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/