S.K.N.W.K.-jeugd vermaakt zich uitstekend bij bezoek aan Keuken Kampioen Divisie duel tussen Excelsior en Telstar

Na ruim twee jaar niet te zijn gegaan (i.v.m. de coronacrisis), konden we gisteren, vrijdag 8 april 2022, eindelijk met onze jeugd inclusief leiders/trainers en andere vrijwilligers weer eens een bezoekje brengen aan een wedstrijd uit het betaald voetbal. Deze keer was gekozen voor een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Er werd opnieuw een bezoekje gebracht aan Van Dongen & De Roo Stadion (in de volksmond Stadion Woudestein) te Rotterdam waar plaats werd genomen voor het duel uit de Keuken Kampioen Divisie Excelsior – Telstar.

Dat er veel animo voor was bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Uiteindelijk waren er maar liefst 99 aanmeldingen !! Dat betekende dus twee bussen vol. Omstreeks 18:00 uur vetrokken de bussen richting Rotterdam. Na een voorspoedige reis waren ze iets na zeven uur ter plaatse en kon een plekje worden gezocht op de tribune waar om 20:00 uur werd afgetrapt.

Er werden maar liefst 5 doelpunten gescoord dit duel. Helaas voor het thuispubliek was het na 2 x 45 minuten (en uiteraard ook nog 15 minuutjes rust) uiteindelijk 1-4 in het voordeel van Telstar. Iets na 23:00 uur waren we weer terug in Nieuwerkerk en kon iedereen met een zeer goed gevoel naar huis. Het was echt weer een geslaagd avondje voor onze jeugd !!

Dank aan de organisatie voor dit geweldige uitje voor de S.K.N.W.K.-jeugd. Volgend seizoen gaan we zeker weer !

Bekijk binnenkort meer foto’s van dit geslaagde uitje elders op de site in Het Fotoboek.