Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) scoort vijf duels op een rij, Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) al op 28 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 23 april 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar helaas werd al weer voor de 6e kaar na de winterstop het 2e opnieuw afgelast, omdat nu tegenstander Luctor Heinkenszand 4 niet voldoende spelers had. Zodoende kwamen dus alleen S.K.N.W.K. 1 en 3 in aktie.

S.K.N.W.K. 1 speelde de derby in Brouwershaven. Ook voor S.K.N.W.K. 3 een derby en wel op eigen veld tegen FC De Westhoek ’20 4. Het werd een prima middagje, want zowel het 1e als het 3e wisten hun duels om te zetten in een overwinning.

Het 1e speelde niet groots, maar deed als nummer twee van de ranglijst wel wat het moest doen. Met de rust stond het nog 0-0, maar nadat thuisploeg Brouwershaven de score opende was het (wie anders) Jarno van Nieuwenhuize die binnen twee minuten de stand weer in evenwicht bracht. Na een goede vrije trap van Remco v/d Berge kwamen ‘we’ zelfs op voorsprong. En het slotakkoord was opnieuw voor Jarno die hiermee de eindstand op 1-3 bepaalde.

Dirk-Jan Hoek scoorde gisteren opnieuw. Voor hem al zijn 5e doelpunt op een rij in vijf duels

Vielen de treffers bij het 1e in de 2e helft, bij S.K.N.W.K. 3 werden alle doelpunten in de eerste helft gescoord. Wisse Flikweert opende de score namens het 3e. Ruben Willeboordse verdubbelde de marge. En uiteindelijk was het Dirk-Jan Hoek die zo zou later blijken de eindstand op 3-0 bepaalde. Voor Dirk-Jan betekende het doelpunt ook dat zijn reeks van elke wedstrijd scoren inmiddels op vijf bracht. Immers tijdens de vijf laatst gespeelde duels van hem wist hij een doelpunt te maken !!

Door zijn doelpunten gisteren heeft Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal inmiddels op 28 (!!) gebracht. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) komt door zijn doelpunt van gisteren op een totaal van 9 en bezet hiermee plaats twee op de topscorerslijst. Remco v/d Berge nam door zijn treffer alleen de 3e plaats in handen.

A.s. zaterdag, 23 april 2022, komen (als het goed is) S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 in actie. En het wordt druk op ‘Het Springer’ want voor alle drie betekent dit namelijk een thuisduel tegen respectievelijk, Rillandia 1, Kapelle 5 en Colijnsplaatse Boys 3.