Karl Hanse en Steven Padmos scoren eerste treffer van dit seizoen bij seniorenteams

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 30 april 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in actie komen, maar helaas werd vrijdagavond opnieuw een duel uitgesteld. Voor de 2e keer meldde Colijnsplaatse Boys 3 zich af en kon S.K.N.W.K. 3 de schoenen dus in de tas houden. Zodoende kwamen dus alleen S.K.N.W.K. 1 en 2 in actie. Voor beiden was het een thuisduel (ook S.K.N.W.K. 3 zou thuis hebben gespeeld).

Om 12:30 uur trapte S.K.N.W.K. 2 af tegen hekkensluiter Kapelle 5. Al snel was duidelijk dat de blauw/zwarten de sterksten zouden zijn. Het werd uiteindelijk 4-0. De doelpunten werden keurig verdeeld over beiden helften. Voor de rust scoorden Koen Kraaijenbrink en Karl Hanse (zijn 1e van het seizoen). Na de thee scoorde eerst Steven Padm0s (ook voor hem zijn 1e doelpunt deze competitie) en uiteindelijk bepaalde Koen Kraaijenbrink met zijn 2e van de middag de eindstand op 4-0.

Karl Hanse scoorde gisteren de 2-0 namens S.K.N.W.K. 2

S.K.N.W.K. 1 moest om 14:30 uur aantreden tegen Rillandia 1. Het uitduel werd nog met 0-6 gewonnen !! Misschien met dat in het achterhoofd en het feit dat de 2e periode al binnen is, leek het erop dat de thuisploeg dacht dit varkentje wel eventjes te kunnen wassen. Echter kwamen ze eerst met 0-2 achter. Maar via David v/d Broek en Jarno werd de stand weer in evenwicht gebracht. Echter nog voor de rust wist ‘Rilland’ uit een strafschop de 2-3 te scoren.

Gelukkig werd in de 2e helft eventjes gas gegeven door S.K.N.W.K. Al in de 1e minuut van de 2e helft werd het 3-3. Een corner van Dominique Prins werd door de ingevallen Thomas Folmer (speler van JO19-1) keurig binnengekopt. Voor Thomas zijn 1e competitietreffer namens S.K.N.W.K. 1. Op het eind van de wedstijd werd de zege nog binnengehaald. Het was 2x clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize (1x uit een strafschop) die de eindstand op 5-3 bracht.

Koen Kraaijenbrink op weg naar zijn 2e van de middag namens S.K.N.W.K. 2 en de 4-0

Door zijn doelpunten gisteren heeft Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal inmiddels op 31 (!!) gebracht. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) kwam niet in actie en blijft met 9 treffers de nummer 2. David v/d Broek en Koen Kraaijenbrink komen door hun doelpunten van gisteren op een gedeelde 3e plaats met Remco v/d Berge.

A.s. zaterdag, 7 mei 2022, komen (als het goed is) S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 in actie. S.K.N.W.K. 1 speelt de uitwedstrijd tegen Smerdiek 1. Voor het 2e en 3e is het een thuisduel.