Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) scoort 2x en vestevigt 2e plaats op topscorerslijst bij seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 7 mei 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar helaas werd vrijdag het duel van het 2e afgelast op verzoek van tegenstander Colijnsplaatse Boys (vorige week bij 3e helaas ook al het geval 🙁  ). Zodoende alleen wedstrijden voor het 1e en het 3e. Voor S.K.N.W.K. 3 een thuisduel op ‘Het Springer’ tegen M.Z.C. ’11 6. S.K.N.W.K. 1 mocht op bezoek bij de andere blauw/zwarten uit de 4e klasse B, Smerdiek 1 uit Sint Maartensdijk.

S.K.N.W.K. 3 speelde dus op eigen veld tegen M.Z.C. ’11 6. De punten bleven keurig netjes op Het Springer. Zowel voor de rust als na de thee was het Dirk-Jan Hoek die doel trof en zodoende zorgde voor de 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Ons eerste elftal bewaarde de treffers zoals wel vaker dit seizoen voor de 2e helft. Voor de rust kwamen ze wel op 0-1. Clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize zag zijn schot via de tegenstander tegen de touwen gaan. Echter na de rust ging de rem eraf bij S.K.N.W.K. en werd er maar liefst nog 5x gescoord !! Eerst Tim v/d Cingel na een prachtige aanval met de 0-2. De 0-3 was van Jarno van Nieuwenhuize. JO19-1 speler Thomas Folmer, die net als zijn ploeggenoot Max Jongebreur in de 2e helft mocht invallen, scoorde net als vorige week vanuit een hoekschop. Hij zorgde er nu mee voor de 0-4. Robert Padmos maakte de 0-5 waarna het slotakkoord weer was voor Jarno die zodoende met al weer zijn 34e treffer dit seizoen voor de 0-6 eindstand zorgde.

Door zijn doelpunten heeft Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal inmiddels op 34 (!!) gebracht. Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) scoorde dus 2x en verstevigt hiermee zijn 2e plek op de topscorerslijst. Remco v/d Berge, David v/d Broek en Koen Kraaijenbrink scoorden niet en blijven met 8 treffers op een gedeelde 3e plaats. Robert Padmos staat nu samen met Dion de Jonge (S.K.N.W.K. 2) op een gedeelde 6e plaats met 6 doelpunten.

A.s. zaterdag, 14 mei 2022, hopen we er op dat dan weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie kunnen komen. S.K.N.W.K. 1 speelt een thuiswedstrijd tegen Waarde 1. Voor het 2e is er een uitduel tegen Kapelle 5. Voor S.K.N.W.K. 3 staat de return van vandaag op het programma. Immers moeten zij in Zierikzee aantreden tegen M.Z.C. ’11 6.