Vraagteken achter topscorer SKNWK

Bron: www.wereldregio.nl

SKNWK-trainer Johnny van Dijke weet niet of hij zaterdag tegen Waarde een beroep kan doen op Jarno van Nieuwenhuize.

De topscorer is donderdagavond tijdens de training geblesseerd uitgevallen. Machiel Schot, ook een spits, is evenmin van de partij. WIK’57, azend op de derde periodetitel, gaat naar Rillandia zonder Willem Plaizier, Arend van der Spek (beiden afwezig) en de geblesseerden Simon van Dongen, Nino van der Niet en Tim de Looze. Hansweertse Boys krijgt Brouwershaven, dat Skip Reijnen (werk) en Lex Theuns (blessure) mist, op bezoek en FC De Westhoek’20 gaat naar SC Stavenisse zonder Patrick Verboom, Kay Veerhoek (allebei geblesseerd) en Maurice Stoel (geschorst).

Ian Roks (blessure) en Stefan de Bruine (vakantie) zijn er namens Duiveland niet bij tijdens de uitwedstrijd tegen Prinsenland. ZSC’62 mist voor het treffen met Tholense Boys een kwartet: Jean-Paul van der Weele (vakantie), Danny Erkelens (blessure), Ian van Essen en Berné Akkermans (beiden geschorst).

Voor Bruse Boys kan het zaterdag 14 mei zomaar gedaan (lees: veroordeeld tot nacompetitie) zijn. Zelf gaat de ploeg (zonder Mats en Olaf Willemse, Jochem Vogel en Rudo van den Berge) naar Arnemuiden en moet winnen om zich aan de laatste strohalm vast te klampen. Mocht Bruse Boys verliezen van de nummer zes van de tweede klasse E, voor wie weinig meer op het spel staat, en FC Axel wint, dan is nacompetitie min of meer een feit. MZC’11, verzekerd van nacompetitie voor promotie, kan zich redelijk zorgeloos opmaken voor de thuiswedstrijd tegen De Meeuwen. Alleen Sven Heijboer en Mauro de Jonge ontbreken vanwege kwetsuren.

Geef als eerste een reactie op "Vraagteken achter topscorer SKNWK"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.