Kruiningen heeft aan punt genoeg voor titel dankzij hoog niveau van SPS

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN – Door een 2-0-nederlaag van SKNWK bij SPS was een 1-1-gelijkspel tegen FC de Westhoek’20 genoeg voor Kruiningen om zich tot kampioen te kronen in de vierde klasse B. SPS is nu de nieuwe nummer drie en FC de Westhoek’20 staat nu vierde.

Kruiningen-FC de Westhoek’20 1-1: Beide ploegen waren door de spanning niet top en kregen kleine mogelijkheden om de score te openen. Na een kwartier spelen deed Kevin Veerhoek dit ook voor FC de Westhoek’20. Op slag van rust kopte Steffan van Houte de bevrijdende gelijkmaker in het doel. De tweede helft was bij vlagen paniekerig en er werd al met een schuin oog naar de wedstrijd van SPS tegen SKNWK gekeken. Kruiningen kreeg nog goede kansen, maar uiteindelijk bleek een gelijkspel genoeg om kampioen te worden.

SPS-SKNWK 2-0: De thuisploeg haalde voetballend een hoog niveau en SKNWK had geen schijn van kans. De nummer twee had geen antwoord op goede spel van SPS en creëerde amper een kans. SPS straalde plezier uit en kwam dankzij goalgetter Arjen de Heer aan de 1-0. De Heer zorgde ook voor de 2-0. Als SPS volgende week wint van Brouwershaven kan de ploeg uit Poortvliet zich gaan opmaken voor de nacompetitie.