Spannend potje vanavond tussen de ouders en spelertjes van S.K.N.W.K. JO9-1

Vanavond, maandag 30 mei 2022, speelden de spelertjes van S.K.N.W.K. JO9-1 tijdens de laatste training van dit seizoen een partijtje tegen de ouders. Op het trainingsveld op sportpark ‘Het Springer’ werd het een hele spannende pot voetbal.

Het werd uiteindelijk 7-7. JO9-1 kwam in eerste instantie met 3-0 voor, maar de ouders (en wat broertjes en zusjes) kwamen terug tot 3-3. Nog voor de rust was er toch de 4-3 voorsprong voor JO9-1.

Na rust werd het opnieuw gelijk, maar ook nu kwamen de spelertjes van JO9-1 weer op voorsprong. Toen vonden de ouders het wel genoeg. Ze maakten eerste de 5-5, maar liepen daarna zelfs uit naar 5-7. Met nog een paar minuten op de klok waren het de trainer Paul en Gerrit die de wedstrijd toch nog in evenwicht bracht en de eindstand op 7-7 bepaalde.

Zoals ze gewend zijn na de wedstrijd werden er uiteraard ook nog penalty’s genomen. Deze werden allemaal heel goed ingeschoten. Mooi was nog de ‘pingel’ voor Siem v/d Velde. Hij schoot namelijk onder zeer hoge druk zijn penalty achter papa Mark.

Bekijk elders op onze site meer foto’s van deze training.