Geslaagde slotdag jeugd S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 4 juni 2022, is het voetbalseizoen voor onze jeugd echt ten einde gekomen. Met een heuse slotdag op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ is het seizoen 2021-2022 nu echt afgelopen. Het was een geslaagd evenement !!

Vanaf 10:30 uur verzamelden S.K.N.W.K. JO7-1, JO9-1, JO11-1JM, JO13-1 en JO16 1 op het sportpark. En omdat dit evenement bij de K.N.V.B. was aangemeld als Oranjefestival waren er ook diverse niet leden die deelnamen aan dit evenement. Immers het Oranjefestival is bedoeld om ook niet leden kennis te laten maken met het voetballen en met onze club.

De feestcommissie heeft de afgelopen week het 2e veld omgeturnd tot een heuse golfcourse. Voetgolf (hoe kan het ook ander bij een voetbalvereniging) dan wel te verstaan. Echt een doorslaand succes !! Daarnaast werden er ook partijtjes gespeeld. Er was een springkussen en ook een levend tafelvoetbalspel. De oudste jeugd deed ook nog een partijtje latje trap.

Tussendoor was er nog wat te drinken en was er voor alle kinderen een zakje chips. Iets na 13:00 uur was deze dag ten einde !! Dank aan de organisatie en alle vrijwilligers die hebben geholpen bij opnieuw een leuke dag voor onze jeugd.

Bekijk elders op deze site meer foto’s van deze slotdag.