Eindfeest Pronk(t) hoog op het lijstje van de betere S.K.N.W.K.-feestjes

Gisteren, zaterdag 4 juni 2022, werd er voor de derde keer in onze historie een Eindfeest georganiseerd. Na het succes met de Beachparty (2018) en S.K.N.W.K.-Boom (2019) moesten we wegens de coronapandemie twee jaar zonder doen, maar nu mocht het weer. Eventjes dachten we na het succesvolle feest van 1,5 week geleden  na afloop van de 41e editie van ons eigen Dokter v/d Zande Toernooi dat het allemaal wel mee zou vallen, maar het viel niet ‘mee’ 😉 Het werd opnieuw een knalfeestje.

Na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Hansweertse Boys ging het ‘los’. Deze wedstrijd werd met 5-3 gewonnen door de blauw/zwarten. En was het ’s morgens nog een beetje fris en bewolkt, inmiddels was het zonnetje aanwezig en was het een aangenaam temperatuurtje.

Onder het genot van een muziekje en (een) drankje(s) kwam het feestje al snel op gang. En vanaf 18:00 uur was ‘het bal’. De seniorenteams hadden er zelf voor gezorgd dat André Pronk kwam optreden op Het Springer. Nou dat hebben we geweten. Wat een feest was dat. Na zo’n drie kwartier optreden nam Huis DJ (inmiddels kunnen we hem zo wel noemen) Martin Kiesenberg het weer over.

Naast de drankjes konden er ook broodjes hamburger worden gekocht en er was kipsaté. Ook dit vond gretig aftrek. Tussendoor was er ook nog een verloting door de feestcommissie met geweldige prijzen. O.a. de middenstip van veld 2 kon worden gewonnen.

Ondertussen kwamen de dames van Jeelz om de avond verder op te fleuren met dans en muziek. Inmiddels werd ook gretig gebruik gemaakt van de Voetgolfbaan op ons 2e veld. Ook werden er ’s avonds nog vuurkorven aangestoken. Toen de dames van Jeelz waren uitgezongen, werden er nog wat klappen gedraaid op de DJ-set. Rond 00:00 uur was dit geweldige S.K.N.W.K. Eindfeest ten einde !!

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, de dj’s, mensen achter de bar, de koks, optredens, alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !! We kunnen weer terugkijken op een superfeestje.

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.