Uiteindelijk zijn er 60 aanmeldingen voor de Vrijwilligersavond van a.s. zaterdag

Het bestuur van S.K.N.W.K. is bijzonder dankbaar voor en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die – op wat voor manier dan ook – hun bijdrage aan de club leveren, organiseren wij op zaterdag 25 juni 2022 een gezellige vrijwilligersavond in onze kantine.

 

Uitnodiging

Tot aan gisteren kon er via de mail worden aangemeld. Uiteindelijk hebben 60 personen zich aangemeld voor de Vrijwilligersavond. Een heel mooi aantal !!

 

PROGRAMMA

Vanaf 18:00 uur zijn de vrijwilligers welkom in de kantine van S.K.N.W.K. alwaar vanaf 18:30 uur de BBQ aanstaat. Consumpties zijn deze tot 22.00 uur gratis . Verder staat er deze avond een ‘pub-quiz’ op het programma! Dit alles omlijst met lekkere muziek en veel gezelligheid moet ons inziens leiden tot een fantastische avond.

We hebben er in ieder geval zijn in en zien jullie allemaal a.s. zaterdag waarbij wij het glas kunnen heffen op de mooie club die S.K.N.W.K. is en, het dankzij uw inzet, ook in de toekomst kan blijven!

 

Namens de vrijwilligerscommissie