S.K.N.W.K. 3 Awards seizoen 2021-2022 (20) – De Beste Fotograaf is Steven Neele

Nu het voetbalseizoen 2021-2022 er echt op zit, kunnen we uiteraard nog eventjes terugkijken. Dat doet met name S.K.N.W.K. 3 die terug kunnen kijken op een zeer geslaagd en gezellig voetbalseizoen. U heeft het afgelopen seizoen de memorabele verslagen kunnen lezen op onze website en u kunt ze uiteraard rechtstreeks volgen via hun eigen Instagram-account (https://www.instagram.com/sknwk3/) of Facebookpagina (https://www.facebook.com/SKNWK-3-100811012572795/). Plezier gegarandeerd.

Om deze voetballoze periode niet helemaal zonder S.K.N.W.K. 3 te hoeven doen, hebben de spelers van S.K.N.W.K. 3 afgelopen periode gestemd op de S.K.N.W.K. 3 Awards van het seizoen 2021-2022. Enkele geweldige categoriën 🙂

Uiteraard wordt de winnaar bekend gemaakt, maar als klap op de vuurpijl is er ook nog een interview met de winnaar !!

De twintigste categorie is:

Beste Fotograaf

Winnaar:

Steven Neele

De uitslag van de stemming

 

Interview met Award winnaar Steven:

Tijdens onze wedstrijden afgelopen seizoen zijn er veel foto’s gemaakt. Door veel verschillende personen. Bijvoorbeeld door jankpapgevallen of Neele (Martijn dan). Maar soms was daar ook Martijn z’n broer Steven. En waar de kwaliteit van Martijn soms nog wat te wensen overliet, waren de foto’s van Steven wel perfect. Een hele prestatie met van die lelijkerds als wij! Terecht gekozen als beste fotograaf dus!

Hieronder nog een paar interviewvragen met de awardwinnaar:

Je bent gekozen tot onze beste fotograaf dit seizoen. Wat voor gevoel wekt dit bij je op?

Ik zie dit als een grote eer en erkenning.  Deze verkiezing betekent een boost voor mijn carrière als topsportfotograaf.

Was het lastig om zulke mooie foto’s te maken van zulke lelijkerds als bij het derde?

Ja, dat is heel pittig. Maar we doen ons best.

Kun je alsjeblieft bij iedere wedstrijd aanwezig zijn?

Dat gaat helaas niet lukken. Mijn overvolle agenda biedt hiervoor helaas geen ruimte.  Dus soms zullen jullie tevreden moeten zijn met mijn broer Martijn als fotograaf (lees: iemand die op het knopje drukt).

Kun je Martijn misschien wat tips geven zodat hij ook eens normale foto’s kan maken?

Ik heb Martijn al vaker tips gegeven, maar hij luistert slecht. Mijn belangrijkste tip blijft: plaats alleen de mooie foto’s! Nu zie ik veel te vaak tientallen foto’s die achter elkaar zijn gemaakt. Als je dat wilt,  kun je beter een video uploaden 😊

In de foto’s een kleine compilatie van zijn meesterwerken bij het derde.