Morgen, vrijdag 23 september 2022, organiseert Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K. spelregelavond

qrf

Morgenavond, vrijdag 23 september 2022, organiseert onze eigen Scheidsrechterscommissie een spelregelavond in de kantine. Aanvang is 19:30 uur. In principe is iedere S.K.N.W.K.-er welkom !! Specifiek hebben al onze scheidsrechters en alle leiders en trainers apart een uitnodiging gekregen.

Als club hopen we natuurlijk op heel veel aanwezigen deze avond

Jeugdscheidsrechters S.K.N.W.K.

Nieuwe ronde = nieuwe kansen ⚽👍🏽. Om er weer in te komen en recht te doen aan jullie toewijding als scheidrechter, organiseert de SR-commissie een Spelregelavond op vrijdag 23 september. Tijdens deze avond worden de nieuwe spelregels belicht en uitgelegd. Tevens zullen we door de regels gaan voor de pupillen, junioren en senioren. De avond wordt afgesloten met een aantal praktijkvoorbeelden in Quiz vorm. Met het oog op de competitie start de dag erna, verwachten wij dat jullie allemaal aanwezig zijn.

Trainers/leiders

Beste trainer, leider en begeleider, de scheidsrechterscommissie organiseert een spelregelavond op vrijdag 23 september. Wij nodigen jullie uit om hierbij aanwezig te zijn. Hoewel niet verplicht, denken wij dat het zeker bijdraagt aan verhoging van de kennis over het spel en de daarbij horende spelregels. De avond bestaat uit de uitleg en bespreking van de nieuwe regels en wordt er vanaf de pupillen t/m de senioren door de spelregels gegaan. We zullen de avond afsluiten met praktijkvoorbeelden in Quiz vorm. Dit stelt jullie in staat dit verder aan de spelers van jullie teams door te geven. Dit zal leiden tot meer spelvreugde en wellicht minder ‘frustratie’ bij beslissingen van de scheidsrechter.

Graag zien we jullie op vrijdagavond 23 september, aanvang 19:30.

Aanvang van de avond is om 19:30 uur.

Sportieve groet namens

Scheidsrechterscommissie S.K.N.W.K.