Dirk-Jelle (Ver)Hoek scoren samen 6x namens S.K.N.W.K. 3 en ook enkele nieuwkomers gelijk trefzeker

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 24 september 2022, speelden alle drie onze seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een thuiswedstrijd. S.K.N.W.K. 1 moest naar Kapelle. De twee thuisteams boekten beiden een mooie overwinning met veel doelpunten. Helaas waren er ook veel doelpunten te betreuren bij S.K.N.W.K. 1, maar de 7 treffers die daar vielen waren allen voor Kapelle 1 waardoor de 7-0 nederlaag is verklaard. Zodoende ook nog geen competitiedoelpunten namens S.K.N.W.K. 1.

Ons tweede elftal kende een prima start. Zij versloegen op eigen veld FC Bergen 2. Na een 3-1 ruststand werd het uiteindelijk 5-3 in het voordeel van de blauw/zwarten. Koen Kraaijenbrink maakte er twee. Dion de Jonge scoorde er ook één. Selectiespeler Jari Goudswaard (die dit weekend bij het 2e moest aantreden om minuten te maken) trof ook één keer doel. Nieuwkomer Mika van Strien (hij kwam na een uitstapje bij de jeugd van M.Z.C. ’11 weer terug naar Het Springer) scoorde vanaf de strafschopstip.

Tot slot het 3e. Zij boekten een prachtige (en grote overwinning) op M.Z.C. ’11 5. Het werd maar liefst 8-0 !! Grote man was Dirk-Jan Hoek met maar liefst 5 doelpunten. Hij is dan ook de eerste leider op de topscorerslijst. Ook Jelle Verhoek wist een doelpunt te maken. Zodoende scoorde Dirk-Jelle (Ver)Hoek samen zes doelpunten 😉 Ook Nick Bouwman maakte een treffer namens het 3e. En eveneens een nieuwkomer, Pascal Ravia, scoorde in zijn eerste competitiewedstrijd namens S.K.N.W.K. (hij is overgekomen van Bevelanders) ook gelijk een doelpunt.

Volgende week zaterdag, 1 oktober 2022, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 1e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/