S.K.N.W.K. 1 verzuimt zichzelf te belonen en eindigt zodoende tegen Kruiningen 1 op een teleurstellende 0-0

Na de eclatante nederlaag bij Kapelle stond vandaag voor S.K.N.W.K. 1 de thuiswedstrijd op het programma tegen Kruiningen 1. De ploeg die vorig jaar kampioen werd en dus samen met de blauw/zwarten promoveerden naar de 3e klas kende vorige week ook een slechte start.

S.K.N.W.K. 1 moest deze middag aantreden zonder Jarno van Nieuwenhuize, Stefan Vermeer, Max Jongebreur, Machiel Schot en de geschorste Karl Hanse (vorige week 2x geel). De thuisploeg nam gelijk het heft in handen op het kunstgrasveld op sportpark Het Springer. Bij vlagen prima voetbal van de Nieuwerkerkse ploeg en Kruiningen kwam er nauwelijks aan te pas. Maar wat het belangrijkste is in voetbal, nl. scoren, bleek deze middag het grote euvel.

Eerst redde de uitblinkende doelman op een inzet van Jari Goudswaard en even later had hij ook antwoord op twee schoten van Remco v/d berge. Ook Stijn Dooge kreeg de bal niet langs de keeper. Tussendoor vergat de overigens prima leidende scheidsrechter Van Belzen de bal op de stip te leggen na een duidelijke overtreding op Robert Padmos. Ruststand 0-0.

In  de tweede helft bleef S.K.N.W.K. goed spelen en kansen waren er meer dan genoeg. Robert Padmos raakte de paal nadat de doelman eerst weer redde. Remco v/d Berge na een goede actie net naast en Stijn Dooge kreeg de bal wederom niet langs de keeper. Remco v/d Berge had tijdens de 2e 45 minuten ook recht op een penalty na een opzichtige overtreding op hem binnen de 16, maar weer de bal niet op de stip gelegd.

En bijna gebeurde het uiteindelijk nog aan de andere kant. De deze middag zeer solide S.K.N.W.K.-verdediging was toch een keer geklopt, maar nu redde keeper Daan v/d Cingel redde schitterend.

Zo eindigde deze wedstrijd in een toch wel wat teleurstellende 0-0. Een strijdend S.K.N.W.K. had meer dan recht om te winnen, maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Maar het bij vlagen uitstekende spel moet de ploeg veel vertrouwen geven voor de komende weken. Volgende week op bezoek bij v.v. Den Bommel.

Toon v/d Berge

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 verzuimt zichzelf te belonen en eindigt zodoende tegen Kruiningen 1 op een teleurstellende 0-0"

  1. old school | 02-10-2022 at 13:50 |

    Mooi verslag Toon

Reacties gesloten.