Dirk-Jan Hoek nu al op 7 treffers, ook twee andere spelers scoren dit weekend 2x

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 1 oktober 2022, speelden alle drie onze seniorenteams haar tweede competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 2 en 3 speelden een uitwedstrijd. Voor S.K.N.W.K. 1 stond een thuisduel op het programma. S.K.N.W.K. 1 had na de 7-0 nederlaag vorige week iets recht te zetten. Ze deden bijna alles goed, want enige dat ze verzuimden was een doelpunt te maken. Zodoende is gelijk de 0-0 eindstand tegen Kruiningen 1 verklaart. Voor het 2e en 3e voor de 2e week op een rij een overwinning.

Opnieuw dus geen treffers bij S.K.N.W.K. 1. Maar deze keer met een opgeheven hoofd, want ze speelden een puike pot. De eerste doelpunten bewaren we dan maar voor aankomend weekend als we op bezoek gaan bij Den Bommel.

Ons tweede elftal kende een prima start vorige week (5-3 winst op FC Bergen 2). Deze start had gisteren een prima vervolg. In Halsteren werd het 4e elftal na een 0-0 ruststand uiteindelijk met 0-2 verslagen. Invaller Martin Kiesenberg scoorde beide doelpunten en komt dus ‘met stip’ op twee binnen op de topscorerslijst bij de seniorenteams.

Tot slot het 3e. Opnieuw een overwinning voor hen. Uit in Sint-Maartensdijk wisten ze met 2-5 te winnen. Dirk-Jan Hoek scoorde 2x. Voor hen waren dat na zijn 5 doelpunten vorige week al weer doelpunt 6 en 7. Nieuwkomer Rowan Mol, hij speelde gisteren zijn eerste wedstrijd in blauw/zwart scoorde ook gelijk 2x. Zodoende ook voor hem gelijk een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst. De laatste treffer was een eigen doelpunt van Smerdiek 3.

Volgende week zaterdag, 8 oktober 2022, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit: