ZSC’62 en Brouw al vroeg met veel afwezigen

Bron: www.wereldregio.nl

ZSC’62-trainer Thomas Mangelaars heeft al snel zorgen omtrent zijn basiselftal. Tegen De Jonge Spartaan, dat in het seizoen 2022/2023 nog niet in actie kwam, mist hij zeker vijf spelers.

Blessures zijn er bij Robin Provoost (schouder) en Ian van Essen (enkel), die hij vorig weekend bij DVV’09 opliep, Barry van der Stel loopt een marathon in Amerika, Davey van Essen is geschorst en Andres Jonker is op vakantie. Verder is Ralph van Gent een twijfelgeval.
Bij Bruse Boys is Rudo van den Berge weer terug van een schorsing die hij aan het einde van vorig seizoen opliep. Wesley Avdic is geblesseerd, net als Jasper Fonteine en Marc Bij de Vaate. Hun ploeg speelt in en tegen Halsteren dat de eerste twee duels in de derde klasse B won. SKNWK speelt zaterdag in deze afdeling tegen Den Bommel zonder de nog geblesseerde Tim de Looze. Stefan Vermeer is op vakantie en Thomas Folmer ligt er na de winter uit met een blessure.

Bij Brouwershaven is van hetzelfde laken een pak als bij ZSC’62. Zaterdag thuis uitkomend tegen SPS gaat dat gebeuren zonder Martijn Dalebout, Robin van Mourik (beiden afwezig) en de geblesseerden Wesley Dalebout, Lex Theuns en Alec Nieuwendijk. Bovendien staan er vraagtekens achter Luuk Mabelis en Michiel Theijssen.

Poulegenoot WIK’57 kan ook meepraten over flink wat afwezigen. Blessures zijn er bij Remon den Boer, Jasper van Sinderen en Stefan Heeg. Bart-Jan van Damme ziet het duel in en tegen Herkingen wegens een vakantie aan zich voorbijgaan. Twijfels zijn er over Frank den Boer en doelman Lorenzo Weijers. Westhoek mist tegen Fios slechts Rick Lifino vanwege een schorsing. Duiveland treft Wolfaartsdijk zonder de geblesseerden Matthijs van Vaardegem en Roy Quik.

Tweedeklasser MZC’11 treft thuis WHS. Sven Heijboer en Bram de Jonge ontbreken vanwege kwetsuren, Sander Backx is een twijfelgeval en Luuk van Vossen is op vakantie.