Danny Folmer (S.K.N.W.K. 2) maakt 2e doelpunt van het seizoen, clubtopscorer Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) staat al op 12 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 12 november 2022, speelden alle drie onze seniorenteams haar zevende competitiewedstrijd. Voor S.K.N.W.K. 1 en 3 was dit net als vorige week een thuiswedstrijd op sportpark Het Springer. S.K.N.W.K. 3 moest uit naar Sint-Philipsland. Het werd een middagje met ‘van alles was’. S.K.N.W.K. 1 verloor voor de 3e keer op rij en voor de 3e keer op rij wist het opnieuw geen enkel doel te treffen. Voor S.K.N.W.K. 2 betekende deze middag het eerste puntverlies dit seizoen. Zij eindigden op een 1-1 gelijkspel. Het 3e deed het prima. Na een 1-3 achterstand met de rust in de derby tegen Duiveland 3 bleven de punten uiteindelijk toch in Nieuwerkerk, eindstand 4-3.

Voor S.K.N.W.K. 1 dus helaas opnieuw geen (doel)punten gisteren. Zo blijven ze na 7 competitiewedstrijden steken op twee punten en slechts 3 doelpunten. Het is niet dat de kansen er niet zijn (dat is dus nog enigszins positief), maar je zult de trekker toch een keer echt moeten overhalen. Ook om mee te gaan doen op de topscorerslijst bij onze seniorenteams.

S.K.N.W.K. 2 blijft ook na 7 duels nog steeds ongeslagen. Nadat de vorige twee wedstrijden, zij het met moeite, wel gewoon werden geworden, gisteren lukte dat eens een keertje niet. In Sint-Philipsland bleven de blauw/zwarten deze keer steken op een 1-1 gelijkspelletje tegen N.O.A.D. ’67 2. De treffer namens S.K.N.W.K. werd gescoord door Danny Folmer die hiermee zijn 2e doelpunt van het seizoen wist te scoren.

Vorige week werd op eigen veld de derby tegen Bruse Boys 4 helaas met 1-2 verloren. Tijd dus voor revanche voor S.K.N.W.K. 3. Dat moest dan gebeuren in opnieuw een derby en wel tegen Duiveland 3. De speech van Pieter de Jongh (alias The Champ) had de blauw/zwarten al op scherp gezet. Al duurde dat wel tot de 2e helft voordat dit ook zijn vruchten zou afwerpen. In de eerste helft scoorde Maurice Pollemans (die na lange tijd zijn rentree maakte bij het 3e) nog wel voor S.K.N.W.K. 3, maar daar stonden maar liefst 3 doelpunten van Duiveland tegenover, ruststand dus 1-3.

Maar in de 2e helft werd orde op zaken gesteld. Clubtopscorer Dirk-Jan Hoek maakte er twee en vijzelde zijn seizoenstotaal inmiddels al op naar 12 (!!) doelpunten dit seizoen. Ook Kristian Bouwman wist te scoren, waardoor ook hij doelpuntenproductie heeft gestart voor dit seizoen.

Absolute clubtopscorer op dit moment blijft Dirk-Jan Hoek. Door zijn twee doelpunten gisteren scoorde hij dit seizoen inmiddels al 12x namens S.K.N.W.K. 3. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft steken op vijf doelpunten. Rowan Mol blijft nummer drie met 3 doelpunten. Acht spelers scoorden er dit seizoen twee. Hierbij dus o.a. Remco Veenboer en Wilco de Valk die gisteren dus scoorden namens S.K.N.W.K. 2.