40+ voetbal laat zich niet uit het veld slaan door ‘beetje’ regen op sportpark Het Springer

Voor de derde keer dit seizoen werd er gisteren, vrijdag 18 november 2022, weer 40+ voetbal gespeeld op Schouwen-Duiveland. Was het de vorige twee maanden respectievelijk bij D.Z.C. ’09 (september) en ASV Brouwershaven (oktober), deze keer was het de beurt aan S.K.N.W.K. Uiteindelijk hadden 8 teams zich aangemeld voor deze editie.

Helaas bleken de weersgoden ons minder goed gezind deze avond (overigens kun je dit ook best verwachten in november). Maar niet getreurd, want het nieuwe kunstgrasveld bij S.K.N.W.K. bleef ondanks de vele regenval van gisteren prima bespeelbaar. Helaas meldde een kleine 2 uur voor de start van het toernooi Ouwerkerk zich nog wel af. Maar met wat medewerking van de overige teams (die een extra wedstrijdje speelden) kwam iedereen (behalve gastheer S.K.N.W.K.) uiteindelijk aan minimaal 3 wedstrijden.

Tussen 19:30 uur en 21:15 uur werd er uiteindelijk gewoon heerlijk gevoetbald. Na het laatste fluitsignaal konden de douches worden opgezocht en was het tijd voor een hele gezellig en lang drukke 3e helft in onze kantine.

Dank aan alle deelnemers gisteren. Speciaal dank aan Corien, Sonja en Toon die de hele avond alle aanwezigen hebben bediend van achter de bar en uit de keuken. We kijken terug op een zeer geslaagd avondje 40+ voetbal. Nu is het winterstop voor de 40+-ers. In maart van 2023 wordt het 40+ voetbal weer hervat !!

Hieronder het complete speelschema van het 40+ voetbal dit seizoen:

Schema najaar 2022:

16-sep D.Z.C. ’09
21-okt Brouwershaven
18-nov S.K.N.W.K.

Schema voorjaar 2023:

31-mrt M.Z.C. ’11
21-apr W.I.K. ’57
19-mei Duiveland