Zaalvoetbal kost Steenhorst derby met Duiveland

Bron: www.wereldregio.nl

De derby tegen Duiveland gaat aan de neus van Brouwershaven-speler Senna Steenhorst voorbij.

De voetballer heeft woensdag tijdens de ZieZaVo-competitie een enkelblessure opgelopen. Ook ploeggenoot Wesley Dalebout is nog geblesseerd. Aan Duiveland-zijde ontbreken Roy Quik, Dylan van Klinken, Marice Wesdorp en Joran Buijs zaterdag voor de wedstrijd op sportpark Onder de Molen. Een mogelijk interessanter duel in de vierde klasse B heeft op sportpark Van Zuijen plaats waar Westhoek het nog altijd onverwinnelijke Wolfaartsdijk ontvangt. Westhoek is op Bart van Steen na compleet. Bij WIK’57 (thuis tegen SNS) zijn Remon den Boer, Bart-Jan Bart en Ian van de Wekken geblesseerd en Dennis Dekker (vakantie) en Willem Plaizier (werk) afwezig. Achter Derk van de Doel staat een vraagteken.

Bruse Boys-trainer Michel Maaskant heeft nog meer absenten voor de thuiswedstrijd tegen Kogelvangers. Rudo van den Berge, Marc Bij de Vaate, Jasper Fonteine, Julian van Nieuwenhuize, Wesley Avdic, Aart de Waal en Thomas Maaskant zijn er om uiteenlopende redenen niet bij. ZSC’62 gaat in de derde klasse B naar Tholense Boys zonder de broers Ian (ziek) en Davey (geschorst) van Essen. SKNWK is vrij dit weekend.

Tweedeklasser MZC’11 speelt zaterdag in Zoutelande zonder Sander Backx, Micca Bouwman (beiden geblesseerd) en Kyle van Tiggelhoven (geschorst) tegen De Meeuwen.