Voorkom overtredingen van de trainerslicentie

Bron: www.knvb.nl

Nu het seizoen een aantal maanden onderweg is, merken we dat nog niet iedere trainer/coach over een geldige trainerslicentie beschikt of hij/zij niet op de juiste wijze wordt vermeld in het bondsteam of op het mDWF. Voorkom overtredingen en check of jouw trainers en coaches op de juiste wijze in Sportlink en het mDWF staan.

CONTROLE TRAINERSLICENTIE VELD | KNVBLees hier meer over meldingen van overtredingen die clubs mogelijk kunnen krijgen na een wedstrijd

Geen trainer/coach opgegeven

De meest voorkomende foutmelding is ‘Geen trainer/coach opgegeven’. Hierbij is er geen trainer/coach ingevuld op het mDWF. Het verzoek is om de trainer/coach toe te voegen aan het bondsteam. Het kan zijn dat de trainer/coach na het toevoegen aan het bondsteam niet direct zichtbaar is in het mDWF omdat iemand van het team het mDWF eerder heeft geopend dan dat de trainer/coach is toegevoegd aan het bondsteam. Voor deze wedstrijd zal de trainer/coach eenmalig toegevoegd moeten worden aan de wedstrijd. De volgende wedstrijd zal de trainer/coach wel getoond worden bij het ophalen van het mDWF. De controle vindt plaats op de functie ‘Trainer/coach’. Veel verenigingen gebruiken de functie ‘Hoofdcoach’, maar dan krijg je dus een melding van een overtreding.